background img
banner
banner

Κύπελλο ΕΠΣΑ: Παναιγιάλειος – Ηρακλής Πατρών 3-0

Ο Παναιγιάλειος δημιουργικός και επικίνδυνος σε όλο το  90 λεπτο, βρήκε …δίχτυα στο β΄ ημίχρονο, όταν με δυο γκολ του Γκάτση κι ένα του Λιάτου, σχημάτισε το τελικό σκορ 3-0.  Πέρα από τη νίκη, η άλλη ευχάριστη είδηση στον Παναιγιάλειο, ήταν η αγωνιστική παρουσία των νεαρών που χρησιμοποιήθηκαν. Είχαν πάθος, ενέργεια, πίστη στον εαυτό τους, καλύτεροι από τα προηγούμενα παιχνίδια κυπέλλου.

Άσχετα αν δεν παραβιάστηκε η εστία του Ηρακλή στο α΄ ημίχρονο, ο Παναιγιάλειος δημιούργησε τις ευκαιρίες για γκολ, είχε δοκάρι με φάουλ του Μπούνα (38΄) που πρώτα προσέκρουσε στο τείχος, ενώ δοκάρι είχε και ο Μήτσης (45΄) με κεφαλιά.

Περισσότερο δημιουργικοί και ουσιαστικοί στο β΄ ημίχρονο οι «μελανόλευκοι» είχαν δυο γρήγορα γκολ. Στο 51΄ από σέντρα του Οικονόμου το 1-0 από τον Γκάτση, ο οποίος αμέσως έκανε στο 54΄ το 2-0.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λιάτος με σουτ εντός περιοχής.

Οι ποδοσφαιριστές της Αιγιώτικης ομάδας που ήσαν εκτός 18άδας, έκαναν προπόνηση στο γήπεδο των Καμαρών πριν τον αγώνα.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά, μέχρι το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΑΠΣ Πάτραι.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Κοντογεώργος, Πλατυκώστας, Καφεντζής, Μήτσης, Παπασπηλιόπουλος, Αποστολής, Μπούνας (77’ Μαραγκός), Λιάτος, Οικονόμου (67’ Μπίτρας), Γκάτσης (69’ Σκούτας), Χριστόπουλος (57’ Σταθακόπουλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Μαρκαντώνης, Μεμάγκα, Γκίτσης (56’ Κατριμπούζας), Σουλιώτης, Μπόσμος, Μαντάς (78’ Ζ. Νιάχος), Ανδρεόπουλος (11’ Χ. Νιάχος), Ντεντόπουλος, Σοφούλης, Περδίκης, Λάβδας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr