background img
banner
banner

Μειονοτικοί σπάζουν αυτοκίνητα στο νεκροταφείο Ροδοδάφνης…

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ 8.000 ΕΥΡΩ

Η παραβατική συμπεριφορά μειονοτικών συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στους κατοίκους της Ροδοδάφνης και των γύρω περιοχών σε σημείο που διαταράσσεται η καθημερινότητά τους. Από την προηγούμενη εβδομάδα, κάθε μέρα σπάζουν σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω από το κοιμητήριο Ροδοδάφνης προκαλώντας σοβαρές ζημιές…

Η… αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα όταν μία κυρία είχε αφήσει την τσάντα της στο αυτοκίνητο σε εμφανές σημείο και μετέβη στο νεκροταφείο. Οι γνωστοί… άγνωστοι έσπασαν το τζάμι και αφαίρεσαν την τσάντα η οποία έκρυβε 8.000 ευρώ… Από εκείνη την ημέρα οι… μειονοτικοί συνεχίζουν να σπάζουν αυτοκίνητα δίπλα στο νεκροταφείο αφαιρώντας ό,τι βρίσκουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο το περασμένο Σάββατο έσπασαν τέσσερα αυτοκίνητα μέρα… μεσημέρι.

Ο κόσμος μοιάζει πλέον τρομοκρατημένος, τα περιστατικά καταγγέλθηκαν στην αστυνομία και έγιναν συστάσεις προς τους ιδιοκτήτες να μην αφήνουν αντικείμενα μέσα στα οχήματά τους για να μην προκαλούν.

Να σημειωθεί ότι το θέμα τέθηκε από το Συμβούλιο Δημοτικής και τον πρόεδρο Γιώργο Παλαιολογόπουλο στον δήμο, απ’ όπου υπήρξε διαβεβαίωση πως μέσα στο 2020 στα μεγάλα κοιμητήρια θα οριστούν φύλακες – εργάτες για τη φύλαξη και τη συντήρηση.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι φύλαξη υπάρχει και στα κοιμητήρια του Αιγίου που πριν λίγο καιρό σημειώθηκαν εκτεταμένες κλοπές και ζημιές σε καντήλια…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr