background img
banner
banner

Μια ωραία (προεκλογική) ατμόσφαιρα

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

“Αν γίνει ένσταση για τον προϋπολογισμό, θα είστε υπεύθυνοι”, είπε ο δημοτικός σύμβουλος Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, με την παράταξη του Χρήστου Γούτου, και υπερασπίστηκε για άλλη μία φορά τη θητεία του πρώην δημάρχου Θ. Παναγόπουλου.

“Έχετε κάνει ρεκόρ ενστάσεων και απορρίφθηκαν”, απάντησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Ντίνος, που άκουσε τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Μπούνια να του λέει ότι είναι “θρασύτατος”.

Τη σκυτάλη πήρε ο επικεφαλής της παράταξης, που συνεργάζεται με τη δημοτική αρχή, Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, που ρώτησε τον Περικλή αν θέλουν να ξανακάνουν αρχηγό τον Παναγόπουλο;

Ο Παπαγιαννακόπουλος χωρίς να το σκεφτεί του απάντησε “μπορεί και να το θέλουμε, τί σε νοιάζει τί κάνουμε στην παράταξή μας”;

Μετά ακολούθησε ο Παπακωνσταντινόπουλος, ο οποίος είπε ότι οι ίδιοι είναι, απλώς αλλάζουνε στρατόπεδα. Δε χαρίστηκε μάλιστα ούτε στον Καλαμίδα, παρότι τα λένε συχνά πυκνά για τον Ολυμπιακό.

Συνέχισε ο Γούτος λέγοντας ότι νιώθει άβολα, επειδή ο Καλογερόπουλος κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του, αφού στην προηγούμενη θητεία ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα Γενικός Γραμματέας του δήμου.

Τέλος, έκλεισε ο Καλογερόπουλος με τη διαπίστωση ότι υπάρχει προεκλογικό άγχος, λες και είμαστε στο 2023 (δημοτικές εκλογές) ενώ η θητεία του μόλις ξεκίνησε.

Στήριξε μάλιστα τον Καλαμίδα, παρά τις μομφές Παπαγιαννακόπουλου, για την αντιπροεδρία στην Οικονομική Επιτροπή που δε δόθηκε στον αντιδήμαρχο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr