background img
banner
banner

Ξεκινάει στο Αίγιο η ομάδα εμψύχωσης και ενδυνάμωσης εφήβων

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΧΑΪΑΣ «ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ»

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 5.30-7.30μ.μ ξεκινάει στο Αίγιο η λειτουργία μιας νέας ομάδας εφήβων από το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε Αχαΐας «Καλλίπολις». Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν έφηβοι ηλικίας 15-17 ετών, μαθητές Γ’ Γυμνασίου, Α΄& Β Λυκείου. Η ομάδα θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα, στο Στέκι της εθελοντικής ομάδας Διέξοδος Αιγίου, (προαύλιο Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα, είσοδος από Κλ. Οικονόμου) και θα ολοκληρωθεί σε 12 συναντήσεις.

Στόχος της ομάδας είναι η ενδυνάμωση των εφήβων και η ενίσχυση των προσωπικών και κοινωνικών τους δεξιοτήτων. Ειδικότερα, στην ομάδα οι έφηβοι μέσα από δημιουργικούς τρόπους θα έχουν τη ευκαιρία μέσα σε ένα ασφαλές πλαίσιο να εκφραστούν, να ανακαλύψουν τον εαυτό τους, να μοιραστούν με συνομηλίκους τους προβληματισμούς και ανησυχίες για θέματα που τους απασχολούν αλλά και να ψυχαγωγηθούν. Η ομάδα θα συντονίζεται από την κα Γιάννα Ζορμπά, Κοινωνική Λειτουργό –Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης «Καλλίπολις». Η ομάδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Αιγιαλείας στην Αστική Εταιρεία του Κέντρου Πρόληψης και αποτελεί μέρος ενός ολιστικού προγράμματος πρόληψης που υλοποιείται στην περιοχή και απευθύνεται σε ενήλικες, παιδιά και εφήβους.

Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν. Για δήλωση συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά μέχρι και τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, ώρα 8:00-15:00 στα τηλ 2610 226948 & 2610 623290. Ή να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους: http://kpachaia.gr/anakoinwseis/173-173-omada-efivon-aigio-2 ή με e-mail στο: [email protected]ή στοFacebook: kpachaiaskallipolis.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr