background img
banner
banner

Οι γρήγοροι της Αιγιάλειας

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, υποδέχθηκε στο δημαρχείο την περασμένη Δευτέρα, το νέο Μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας Ιερώνυμο, με τους δύο άντρες να επιδίδονται σε φιλοφρονήσεις ο ένας προς τον άλλο, για την γρηγοράδα στις αποφάσεις που τους διακατέχει.

Έχω ελπίδα σε σας, γιατί διακρίνω μία ταχύτητα”, είπε ο δήμαρχος που είναι και ο ίδιος γρήγορος, έστω με λάθη όπως ανέφερε. Έφερε ως παράδειγμα το αυτοκίνητο που πούλησε στον αδελφό του πατέρα Χρήστου Τσάκαλου, ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση. “Το πουλάω, παζάρια δε γίνονται, άμα θες πάρ’ το, πήγαινε να το δεις, καληνύχτα τελείωσαμε”, είπε ο Καλογερόπουλος με τον κ. Ιερώνυμο να ανταποδίδει λέγοντας “όταν μπήκα στο γραφείο σας, είπα ο δήμαρχος είναι γρήγορος, γιατί δεν έχει χαρτιά επάνω. Το ίδιο κι εγώ, δεν αφήνω εκκρεμότητες για την επόμενη, δε θα δείτε χαρτιά στο δικό μου γραφείο.”

Ο διάλογος περί γρηγοράδας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν αναλογιστεί κανείς ότι δήμαρχος και μητροπολίτης θα πρέπει να συνεργαστούν για τη διαχείριση κρίσιμων ζητημάτων του δήμου.
Η αποφασιστικότητα επομένως είναι προσόν, γιατί αυτό ήθελαν να υπονοήσουν και οι δύο ηγέτες, με την κουβέντα περί γρηγοράδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρώτη συνάντηση μετά την ενθρόνιση


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr