background img
banner
banner

Οι “ΣΥΝάνθρωποι” επισκέφτηκαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ. ΑμεΑ

Το Ε.Κ.Α.ΜΕ. ΑμεΑ Αιγίου επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης (18/12) εκπρόσωποι της Εθελοντικής Ομάδας “ΣΥΝάνθρωποι”, σε μία συνάντηση γνωριμίας με τον πρόεδρο, το προσωπικό και τα παιδιά. Οι κυρίες Βιβή Παξινού και Μιρέλα Πιριάσι μίλησαν με τον Θεόδωρο Στεφανίδη, ξεναγήθηκαν στους χώρους που ασχολούνται τα παιδιά, θαύμασαν τις δημιουργίες τους και ενημερώθηκαν για τον σύλλογο. Το Ε.Κ.Α.ΜΕ. ΑμεΑ Αιγίου θα έχει την άμεση στήριξη της Εθελοντικής Ομάδας και θα υπάρξει συνέχεια και με άλλους συλλόγους και ευπαθείς ομάδες, στα πλαίσια της βοήθειας που προγραμματίζουν οι ΣΥΝάνθρωποι το αμέσως επόμενο διάστημα στην Αιγιάλεια.

Ο κ. Στεφανίδης τις ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που δείχνουν, μίλησε για τα σχέδια του όσο αφορά στο καινούργιο κτίριο που θα μετακομίσουν σε λίγο καιρό, και έδειξε τις όμορφες δημιουργίες που έχουν κάνει τα παιδιά.

Η κ. Πιριάσι σε συνεργασία με την κ. Παξινού έχει θέσει ως άμεσο στόχο την παροχή βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες ανθρώπων του δήμου Αιγιαλείας και ήδη έχει γίνει μία πρώτη επαφή με φορείς και συλλόγους που μπορούν να συνεργαστούν και βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr