background img
banner
banner

Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος στο Δημοτικό Σχολείο Αβύθου

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Στο Δημοτικό Σχολείο Αβύθου, παραβρέθηκε τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος για να παρακολουθήσει την χριστουγεννιάτικη γιορτή της σχολικής μονάδας και να μεταφέρει και αυτός το δικό του μήνυμα αγάπης.

΄΄Μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αβύθου προς τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας μας τίμησε με την παρουσία του στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας από την Β΄ τάξη και την κ. Στέργιου Ευδοκία δασκάλα της Β΄ τάξης με το θεατρικό «Ένα δέντρο μια φορά»΄΄, αναφέρεται από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Στον Μητροπολίτη, η σχολική μονάδα, δώρισε ως αναμνηστικό της παρουσίας του την εικόνα των Παμμεγίστων Ταξιαρχών που είναι οι προστάτες της περιοχής και της σχολικής μονάδας αλλά και γιατί από την Ιερά μονή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου, ξεκίνησε τη μοναστική του βιωτή και πολιτεία.

Παρών ήταν ο κ. Ανδριόπουλος Παναγιώτης πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας καθώς και η κ. Γιώτα Γκρέμου πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής Π.Ε. δήμου Αιγιαλείας.
Ο Διευθυντής Γιάννης Παπαθεοδωρόπουλος, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι μαθητές του σχολείου, με ανακοίνωσή τους, εύχονται στον Μητροπολίτη πολύκαρπη και αγλαόκαρπη ποιμαντορία και καλά Χριστούγεννα.

Το Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων δημοτικού και νηπιαγωγείου Αβύθου, με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr