background img
banner
banner

Παράταση έως 31 Δεκεμβρίου για ρύθμιση οφειλών

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 100 ΔΟΣΕΙΣ

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Καλαμίδας, έκανε γνωστό προς τους πολίτες πως σύμφωνα με πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, παρατάθηκε έως 31/12/2019 η ρύθμιση οφειλών προς τους ΟΤΑ.

Ειδικότερα, δίνεται η δυνατότητα στους οφειλέτες των ΟΤΑ α’ βαθμού και τα νομικά τους πρόσωπα, να ρυθμίσουν τις οφειλές τους που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν έως και 29/11/2019, σε έως 100 δόσεις, κατόπιν αιτήσεως του οφειλέτη. Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν ποσοστό απαλλαγής από 100% έως 50% από τις κατά ΚΕΔΕ (Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων) προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης καταβολής, και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης καταβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους, ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που θα επιλεχθούν.

Η αίτηση του οφειλέτη για υπαγωγή στη ρύθμιση υποβάλλεται το αργότερο έως και τις 31/12/2019 στο Τμήμα Ταμειακής Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου Αιγιαλείας (Ανδρέου Λόντου 3, Ισόγειο, ώρες 08.00-14.00).


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr