background img
banner
banner

Περισσότεροι επισκέπτες από κάθε άλλη χρονιά!

ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ «ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» ΚΑΙ «ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ» ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολύ κοντά στην υλοποίηση του στόχου ώστε το «Πάρκο των Χριστουγέννων» να καταστεί το… Πάρκο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, βρίσκεται η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας.

Η τεράστια επισκεψιμότητα και τα ιδιαιτέρως θετικά σχόλια δημιουργούν τεράστιες προσδοκίες και… καλλιεργούν το έδαφος για ακόμη πιο σημαντικές δράσεις στο μέλλον. Βεβαίως, σε αυτό έχει συντελέσει η καλή οργάνωση και προβολή του Πάρκου από την Δημοτική Επιχείρηση, κυρίως όμως η καλαισθησία του, η πολυπλοκότητα των δράσεων και η ποιότητα των εκδηλώσεων που το χαρακτηρίζουν.

Επισκέψεις από δεκάδες σχολεία και συλλόγους!

Είναι ενδεικτικό ότι από τις 12 Δεκεμβρίου και μέχρι σήμερα, χιλιάδες επισκέπτες είτε μεμονωμένοι είτε σχολεία και σύλλογοι, έχουν βρεθεί στη «Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο», η οποία φιλοξενεί καθημερινά πληθώρα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Τις πρωινές ώρες ο χώρος του Πάρκου κατακλύζεται από μικρούς επισκέπτες, με τους ήρωες των παραμυθιών, τον Αϊ Βασίλη και τον Λαμποίκο, να τους υποδέχονται με πολλές εκπλήξεις!

Ερωτηθείσα από το protionline.gr, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ανταπόκριση της οποίας έχει τύχει το Πάρκο αλλά και για το γεγονός ότι ο κόσμος το έχει αγαπήσει και πλέον έχει αυξηθεί και η αναγνωρισιμότητά του. ΄΄Έίμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι κατ’ αρχήν για το αισθητικό αποτέλεσμα του Πάρκου. Δεύτερον για τις τόσες δράσεις που περικλείει. Ακόμη, για τις σπουδαίες εκδηλώσεις που φιλοξενεί αλλά και για το γεγονός ότι φέτος η επισκεψιμότητα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο΄΄, ανέφερε η κ. Τσουκαλά, ενώ παράλληλα μίλησε για τον στόχο που δεν είναι άλλος πλέον από το να γίνει το… Πάρκο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

΄΄Οργανωμένες επισκέψεις από Ναύπακτο, Αγρίνιο, Πάτρα, Πύργο, Κόρινθο και άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας μας δίνουν τη χαρά να πιστεύουμε ότι με αυτή την ανταπόκριση μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Συνεχίζουμε δυναμικά και καλούμε τον κόσμο να χαρεί μαζί μας τις γιορτές μέσα από το Πάρκο των Χριστουγέννων «ταξιδεύοντας» μαζί μας στην «Χώρα που τίποτα δεν πάει χαμένο», επισήμανε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Σημαντικές εκδηλώσεις εντός και εκτός του Πάρκου!

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Πάρκου των Χριστουγέννων, το γιορτινό κλίμα μεταφέρεται στους δρόμους αλλά και σε σημαντικά κτίρια της πόλης. Ο εορταστικός πεζόδρομος της Κλεομένους Οικονόμου και η γειτονική πλατεία Αγίας Λαύρας, έχουν φιλοξενήσει ήδη σειρά εκδηλώσεων, δίνοντας τον εορταστικό τόνο στην καρδιά του Αιγίου. Συναυλίες από μουσικά σχήματα και σχολικές χορωδίες καθώς και δημιουργικά δρώμενα από τα ΔΙΕΚ Αιγίου γεμίζουν με τη μαγεία των Χριστουγέννων την αγορά και αναμένεται και συνέχεια…
Μια υπέροχη συναυλία έδωσε η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων υπό την διεύθυνση της Βάγιας Ζεππάτου το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, πλημμυρίζοντας το Πάρκο των Χριστουγέννων με ήχους από ορχηστρικά έργα Piovani, Χατζιδάκη κ.ά.

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας στο Πάρκο των Χριστουγέννων

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε το Πάρκο των Χριστουγέννων το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, όπου μαζί με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλο, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Πάρκου και συνομίλησαν με μικρούς και μεγάλους!

Μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου όπου το Πάρκο των Χριστουγέννων θα ολοκληρώσει και το φετινό του ταξίδι, τα φιλόξενα σπιτάκια με τους ήρωες των παραμυθιών και τις δημιουργικές δραστηριότητές τους, θα προσφέρουν ατέλειωτη ψυχαγωγία για όσους νιώθουν παιδιά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr