background img
banner
banner

Προβολή της ταινίας «Μάρτυρας Κατηγορίας»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλων” και ώρα 21:30 θα προβληθεί το κλασσικό αριστούργημα του 1957,«Μάρτυρας Κατηγορίας» σε ψηφιακή επανέκδοση, από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου.

Μια πλούσια κι εκκεντρική γυναίκα, βρίσκεται δολοφονημένη κι όλα τα στοιχεία οδηγούν στον προστατευόμενό της. Μόνη μάρτυρας για την υπεράσπισή του είναι η αινιγματική σύζυγός του. Ο δικηγόρος που αναλαμβάνει την υπεράσπιση του ωστόσο, δεν είναι τόσο σίγουρος για την απλότητα της υπόθεσης. Ένα διήγημα και κατόπιν θεατρικό της Αγκάθα Κρίστι γίνεται στα χέρια του Μπίλι Γουάιλντερ ένα από τα απολαυστικότερα κινηματογραφικά δικαστικά δράματα, υποψήφιο για 6 Όσκαρ και 5 Χρυσές Σφαίρες.

Παραγωγή: ΗΠΑ, 1957. Σκηνοθεσία: Μπίλι Γουάιλντερ. Πρωταγωνιστούν: Τάιρον Πάουερ, Μαρλέν Ντίτριχ, Τσαρλς Λότον, Έλσα Λάντσεστερ. Διάρκεια: 116 λεπτά. Την βραδιά της προβολής θα υπάρξει και δωρεάν προσφορά εορταστικών εδεσμάτων, ευγενικής χορηγίας της επιχείρησης «Φούρνος Κυρίτση». Ώρα προβολής: 21.30 – Είσοδος για τα μέλη Δωρεάν. Τιμή εισιτηρίου για τα μη μέλη: 4 € και 3 € μειωμένο (φοιτητές – άνεργοι).


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr