background img
banner
banner

Προεκλογική «κόντρα» στον Εμπορικό Σύλλογο

«ΣΚΛΗΡΗ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ – ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Προτού καλά –καλά προκηρυχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Εμπορικό, Εισαγωγικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Αιγιαλείας και οι κόντρες καλά κρατούν… Το προεδρείο του Συλλόγου εξέδωσε χθες ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί το περιεχόμενο επιστολής του στον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου και νυν μέλος του Δ.Σ. Λάμπη Παπαδόπουλο.
Το περιεχόμενο της επιστολής, η οποία υπογράφεται από την πρόεδρο Μαίρη Χρονοπούλου και την γενική γραμματέα Ντία Παναγοπούλου, είναι το εξής: ΄΄Κύριε Παπαδόπουλε, ο εμπορικός κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο, για να τον παραπλανάτε . Όλοι γνωρίζουμε τις αντικαταστατικές και παράνομες ενέργειές σας κατά την διάρκεια της θητείας σας ως Πρόεδρος, οπότε μην στοχεύετε το Προεδρείο με άτοπες δηλώσεις. Σας ενημερώνουμε ότι οι αρχαιρεσίες στον Εμπορικό Εισαγωγικό & Επιχειρηματικό Σύλλογο Αιγιαλείας θα πραγματοποιηθούν,όπως ορίζει το Καταστατικό του Συλλόγου, όταν πρέπει και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες,άρα έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας.
Δεν σας τιμά η σπορά ψευδών παραπλανητικών ειδήσεων, με σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων στα μάτια των συναδέλφων εμπόρων΄΄.

Το προεδρείο του Συλλόγου αναφέρεται και στο επίμαχο θέμα της πεζοδρόμησης της Κλ. Οικονόμου που απασχολεί τον εμπορικό κόσμο, λέγοντας στον επικεφαλής της «Εμπορικής Ενότητας»: ΄΄Μεταξύ άλλων επιλέξατε να αποφύγετε την παρουσία σας στο νομιμότατο προ ημερών έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, με θέμα συζήτησης την γνωστή πρόταση του κου Γιώργου Γκιώνη, Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΛΘΑΤΕ;Προφανώς για να αποποιηθείτε των ευθυνών σας έναντι των εμπόρων σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα του εμπορικού κέντρου και αφού εκ των υστέρων δηλώσατε στα ΜΜΕ ότι και εσείς συμφωνείτε στην εορταστική πεζοδρόμηση του κέντρου. Κύριε Παπαδόπουλε, δεν γίνεται να είστε και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα!!!΄΄.

Η απάντηση του πρώην προέδρου..

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε την επιστολή του προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου, ως εξής: ΄΄Πώς μπορείς να απαντήσεις με σοβαρότητα σε ένα προεδρείο που για ένα σοβαρότατο θέμα, μέσα από επίσημο έγγραφό του, προτείνει ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει με όπισθεν την οδό Γερμανού και ένας αστυφύλακας να κάνει τον παρκαδόρο; Ένα προεδρείο που ως γνωστόν, εδώ και πολλούς μήνες, έχει χάσει την πλειοψηφία!΄΄. Σημειώνει ακόμη τα εξής: ΄΄Με αγωνία και σεβασμό στα προβλήματα των εμπόρων της Αιγιάλειας, δεν ζήτησα από πουθενά χάρες όπως ορισμένοι και ορισμένες, αλλά δηλώνει ότι θα είμαι πάντα παρών σε όλες τις μάχες για να προασπίσω τα συμφέροντα των συναδέλφων μου΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr