background img
banner
banner

Προσβλέπουν σε αγαστή συνεργασία με τον δήμο

ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Η ΝΕΟΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Συνάντηση γνωριμίας με μέλη της προσωρινής διοίκησης της νεοσύστατης Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας είχε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, στο πλαίσιο των συνεχών του επαφών με φορείς της τοπικής κοινωνίας.

Τα μέλη της Ομοσπονδίας ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τους κυριότερους σκοπούς της δημιουργίας αλλά και τους λόγους που επελέγη η μορφή του Β’βάθμιου οργάνου, ώστε να λειτουργήσει αντίστοιχα με ανάλογες Ομοσπονδίες Συλλόγων σε όλη τη χώρα που, μέσω της δημιουργικής τους συνεργασίας, έχουν διεκδικήσει και λάβει χρηματοδοτήσεις, ωφελώντας έτσι τις τοπικές κοινωνίες μέσω του έργου τους.

Ανάλογος είναι και ο στόχος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας, που αμέσως μετά τις γιορτές θα έχει έτοιμο το Καταστατικό της και ακολούθως θα εκλεγεί η 11μελής διοίκησή της, ώστε να υλοποιηθούν οι πρώτες ιδέες, σε πλαίσιο αγαστής συνεργασίας και με τον Δήμο Αιγιαλείας.

Από πλευράς του ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλος, αφού χαιρέτησε τη δημιουργία της Ομοσπονδίας, ευχήθηκε μέσω της λειτουργίας της να ξεπεραστούν τοπικιστικά σύνδρομα και μίζερες αντιλήψεις που υπηρετούν μόνο τη μετριότητα.

«Η Δημοτική Αρχή βλέπει πάντα θετικά ανάλογες πρωτοβουλίες και συμπορεύεται με αυτές, στο πλαίσιο του δυνατού και φυσικά πάντα σε νόμιμο πλαίσιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογερόπουλος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από τους εξής συλλόγους: Πολιτιστικός-Αθλητικός Σύλλογος «Νέο Σαλμενίκο», Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ροδοδάφνης «Ευαγγελισμός», Σύλλογος Μαυρικίου, Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αλυκής «Ο Άγιος Νικόλαος», Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων «Ήλιος», Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Η Μέλισσα» και Χορευτικός Όμιλος Αβύθου «Αχαιοί».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr