background img
banner
banner

Ραντεβού στους… δρόμους στα τέλη Γενάρη…

ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΛΟΚΩΝ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟΥ «ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΡΙΝΙΑΣ»

Η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων χαιρετίζει τους εκπροσώπους των 11 Ομοσπονδιών και δεκάδων Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων που συμμετείχαν στην πανελλαδική σύσκεψη της Νίκαιας Λάρισας, ανάμεσα στους οποίους και ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρίνιας». Στη σύσκεψη αποφασίστηκαν πολύμορφες αγωνιστικές παρεμβάσεις στο τέλος Γενάρη σε κάθε περιοχή με τα γενικότερα αιτήματα αλλά και με τα προβλήματα στην παραγωγή που αντιμετωπίζει κάθε προϊόν ξεχωριστά. Η πανελλαδική σύσκεψη απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό προς όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους και τους καλεί να αψηφήσουν ψεύτικες υποσχέσεις και παραινέσεις, να κλείσουν τα αυτιά τους σε όσους πολεμούν το οργανωμένο αγροτικό κίνημα με συκοφαντικές επιθέσεις απέναντι στην Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, τονίζοντας πως ΄΄ο μόνος δρόμος που μπορούμε και αξίζει να βαδίσουμε είναι ο δρόμος του αγώνα για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων επιβίωσης που έχουμε. Είναι ο δρόμος της οργάνωσης του αγροτικού κινήματος, των συνεδριάσεων και συσκέψεων που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την χώρα το επόμενο διάστημα για την ανασυγκρότηση και την δυναμική αντεπίθεση.

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων

Οι αγρότες αποφάσισαν να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα επιβίωσης που δίνουν στηριζόμενοι στους συμμάχους τους, με όλους όσους έχουν κοινά συμφέροντα και κοινό αντίπαλο. Αποφασίστηκαν συγκεκριμένα, τα εξής: ΄΄Σας καλούμε όλους ενωμένους με βάση τα αιτήματα που έχουμε ώστε:

  • το τελευταίο δεκαήμερο του Γενάρη να υπάρχουν πολύμορφες αγωνιστικές παρεμβάσεις σε κάθε περιοχή με τα γενικότερα αιτήματα αλλά και με τα προβλήματα στην παραγωγή που αντιμετωπίζει κάθε προϊόν ξεχωριστά.
  • Με πανελλαδικά συντονισμένες κινητοποιήσεις με την μορφή των μπλόκων.
  • Στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την AGROTIKA το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και με την συμμετοχή τρακτέρ στην Θεσσαλονίκη.
  • Με οργάνωση και συσπείρωση γύρω από τους Συλλόγους, τις Ομοσπονδίες, την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων που είναι ο μοναδικός πανελλαδικά οργανωμένος φορέας που μάχεται για το δίκιο των αγροτών και κτηνοτρόφων΄΄.

Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr