background img
banner
banner

Με γρήγορο γκολ ο Παναιγιάλειος 1-0 τη Νίκη | ΦΩΤΟ

Δίκαιη αλλά αγχώδης η σημερινή νίκη 1-0 του Παναιγιάλειου σε βάρος της Νίκης Προαστείου, που υποχρεώθηκε μόλις στην 2η εκτός έδρας ήττα της. Ιδιαίτερα δυναμικό το ρόστερ της Νίκης, που γλίτωσε σχεδόν σε όλη την ομάδα την 2η κίτρινη του διαιτητή Φωκά.

Ο Αιγιώτικος Σύλλογος διατήρησε έτσι την διαφορά των +4 βαθμών από τον Κεραυνό, που επικράτησε 4-0 της ΑΠΟ Αρόης, παράλληλα την αύξησε απέναντι στην 3η και 4η θέση, μετά την ισοπαλία του Αετού Π. στα Καλάβρυτα και την ήττα της Νίκης.

Στην 5η θέση ακολουθεί ο Άρης με 21 βαθμούς μετά το 2-0 σε βάρος του Ηρακλή Π. και στην 6η το Πάτραι, που κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Ακράτα.

Η Θύελλα Αιγίου έχασε την ευκαιρία για την πρώτη εκτός έδρας νίκη της, παραμένοντας με αναξιοποίητες ευκαιρίες στο 0-0 με τον Δαβουρλή.

Παναιγιάλειος – Νίκη Προστείου  1-0

Το γρήγορο γκολ του Χριστόπουλου στο 5΄, ύστερα από την ασίστ του Μπακατσέλου, καθώς και οι χαμένες ευκαιρίες που ακολούθησαν, δημιούργησαν την εντύπωση για ένα εύκολο απόγευμα στην ομάδα του Παναιγιάλειου.

Όσο όμως παρέμενε το εύθραυστο 1-0, οι δυναμικές προσπάθειες της Νίκης που είχε σχεδόν χρεωθεί με κίτρινη όλη η 11άδα μαζί με τους αναπληρωματικούς, άφηνε ανοιχτό τυχόν ενδεχόμενο ισοφάρισης.

Έτσι το παιχνίδι πήγε στην αγωνία μέχρι το φινάλε του, με άτυχη στιγμή για τον Παναιγιάλειο τον τραυματισμό του Τάκη Παπαδόπουλου, που αποχώρησε από το γήπεδο στο 22΄, ύστερα από την σύγκρουση που προηγήθηκε με τον τερματοφύλακα, Δημόπουλο.

Γεμάτη η κερκίδα του γηπέδου πάνω από τα αποδυτήρια των Καμαρών και κάποιοι ακόμα φίλαθλοι στην απέναντι κερκίδα, πρόσφεραν μέχρι ενός σημείου ατμόσφαιρα Δημοτικού Σταδίου στους «μελανόλευκους».

Ο Παναιγιάλειος μετά το γκολ είχε στο 7΄ τον Μπούνα να αποκρούεται από τον Δημόπουλο, στο 22΄ την κεφαλιά του Γκάτση από το κόρνερ του Χριστόπουλου να «γλείφει» το οριζόντιο δοκάρι στην εστία της Νίκης και άλλες καλές φάσεις που …μύριζαν γκολ.

Δοκάρι για τον Παναιγιάλειο στο β΄ ημίχρονο, σε μια σπουδαία διπλή ευκαιρία από τον Γκάτση στην αρχή και τον Μπούνα στη συνέχεια, που αποκρούστηκε από τον Δημόπουλο και στη συνέχεια από το δοκάρι.

Ο διαιτητής Φωκάς προσπάθησε να κρατήσει σε ηρεμία το παιχνίδι, ακούγοντας πολλά παράπονα, τα περισσότερα από τους τυπικά γηπεδούχους.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Νικολόπουλος, Παπαδόπουλος (23′ λ.τ. Παπασπηλιόπουλος), Σπανογιάννης, Μπακατσέλος, Μπούνας, Κουραχάνης, Λιάτος (77′ Οικονόμου), Γκάτσης (91′ Σκούτας), Χριστόπουλος (86′ Αποστολής).

ΝΙΚΗ: Ν. Δημόπουλος, Πολύδωρος, Κάτσας, Ξύδης (70′ Σαμαντάς), Σ. Δημόπουλος, Διαμαντόπουλος (86′ Ευαγγέλου), Μουστάκας, Καϊμακάς, Καταβάτης (46′ Καρέλας), Σαρρής, Γαλάνης (28′ λ.τ. Καψής).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr