background img
banner
banner

Συνεχίζει τις μετεκλογικές του συναντήσεις ο Κ. Σπηλιόπουλος

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΙ», ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Συνεχίζοντας τις συναντήσεις του με όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού του στη Δυτική Ελλάδα, ο Κώστας Σπηλιόπουλος βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στον Πύργο.
Σε ιδιαιτέρως θερμό κλίμα ο επικεφαλής της παράταξης «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» ενημέρωσε όσους και όσες στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο του περασμένου Μαΐου στην Ηλεία, για τα έως ώρας τεκταινόμενα στην Περιφέρεια και άκουσε τις σκέψεις και τις προτάσεις τους.

«Η παράταξή μας είναι εδώ. Θα συνεχίσουμε να συνομιλούμε με τους πολίτες, με τα στελέχη μας, να μεταφέρουμε τα προβλήματα, τις ιδέες και τις σκέψεις τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Συνεχίζουμε τον διάλογο και θα συμμετέχουμε ενεργά στα Συμβούλια.

Με σοβαρότητα, μελετημένα και αποτελεσματικά, γιατί θα το απαιτήσουν και οι εξελίξεις», δήλωσε σε δημοσιογράφους, αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Κ. Σπηλιόπουλος.
Παράλληλα, ανέφερε πως είναι απολύτως ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των στελεχών της παράταξης και μετεκλογικά. «Θα ελέγχουμε την Περιφερειακή αρχή.
Στα καλά θα είμαστε μαζί και τα αρνητικά θα τα τονίζουμε», προσέθεσε.

Σειρά τώρα, μετά την Αχαΐα και την Ηλεία, έχει η Αιτωλοακαρνανία. Όταν ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των επαφών, θα υπάρξει δομή στην παράταξη για την πιο εύρυθμη λειτουργία της και την αποτελεσματικότερη επικοινωνία της με την κοινωνία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr