background img
banner
banner

Χριστουγεννιάτικο bazaar από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγιαλείας!

ΣΤΗΝ ΚΛ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Χριστούγεννα χωρίς bazaar Φιλοζωικού γίνονται; Δεν γίνονται! Από το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου έως και το τέλος του χρόνου, οι εθελόντριες του Συλλόγου βρίσκονται στο χώρο της οδού Κλεομένους Οικονόμου 11, στο πρώην Intimisimi, δίπλα στο bazaar του Ε.Κ.Α.ΜΕ. και διαθέτουν ευφάνταστα και καλαίσθητα αντικείμενα προς ενίσχυση του έργου του Φιλοζωικού!

«Πού θα βρείτε γούρια για τους φίλους; σκυλομπισκότα για τους μαλλιαρούς της οικογένειας; Πρωτότυπες αντζέντες για την οργάνωση της χρονιάς; Και τόσα αλλά μικρούλικα και χαριτωμένα για να κάνετε δώρα σε όλους; Χριστούγεννα, εποχή χαράς και κυρίως προσφοράς. Κι όταν η προσφορά είναι διπλή, είναι ακόμα πιο απολαυστική! Δώρα για όσους αγαπάμε και ταυτόχρονα βοήθεια για όσους δεν έχουν άλλους από εμάς να τους σκεφτούν», αναφέρει ο Φιλοζωικός.

Προσθέτει ακόμα τα εξής: ΄΄Για πρώτη φορά, θα μας βρείτε σε στεγασμένο χώρο!! Ναι! Ούτε μάζεμα κι άπλωμα, ούτε κρύο κι αγιάζι, ούτε νάυλον στους πάγκους όταν βρέχει! Θα βρισκόμαστε στην Κλεομένους Οικονόμου 11. Ευχαριστούμε γι’ αυτό τον Δήμαρχο Δημήτρη Καλογεροπουλο και τον Πρόεδρο της Πενταμελούς επιτροπής για τα Αδέσποτα ζώα, κ. Φραγκονικολόπουλο. Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς το Coboo bookshop cafe κι ιδιαίτερα την Κρίνη Μακρή για την πρόταση φιλοξενίας στο χώρο τους. Πρώτη φορά κάποιος μας πρότεινε μόνος του να μας «στεγάσει» και πρώτη φορά Δήμαρχος μας παραχώρησε χώρο! Το 2020 ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς, κι ας είναι δίσεκτο, με τέτοιους φίλους δε φοβάσαι τίποτα! Σας περιμένουμε όλους από Σάββατο 21 έως και το τέλος του χρόνου, καθημερινά, με ωράριο καταστημάτων΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr