background img
banner
banner

Όμορφες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Ακράτα

ΞΕΚΙΝΟΥΝ TO ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ξεκινούν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου οι δεκαήμερες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία της Ακράτας. Η έναρξη θα γίνει αύριο στις 19:00 με το άναμμα των φώτων του χριστουγεννιάτικου δένδρου συνοδεία της Φιλαρμονικής Ακράτας και θα ακολουθήσει το χορευτικό συγκρότημα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας. Τις εκδηλώσεις διοργανώνει η Κοινότητα Ακράτας με την υποστήριξη του ΝΠΔΔ Αιγιαλείας και της αντιδημαρχίας Διοικητικής Μέριμνας και Πρόνοιας.

Καθημερινά και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα υπάρχουν εκδηλώσεις στην πλατεία της Ακράτας, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και στο κτίριο του ΚΑΠΗ Ακράτας. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Κοινότητα Ακράτας με την υποστήριξη του ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιάλειας και της Αντιδημαρχίας Διοικητικής Υποστήριξης και Πρόνοιας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

  • Σάββατο 21 Δεκεμβρίου: 19.00: Άναμα φώτων χριστουγεννιάτικου δέντρου, μουσική συνοδεία Φιλαρμονικής Ακράτας. Χορεύουμε με το Παιδικό Χορευτικό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας.
  • Κυριακή 22 Δεκεμβρίου: 9.00-13.00: Εθελοντική αιμοδοσία Σύλλογος «Δεσμός» στο Κ.Υ. Ακράτας. 11.00: Εργαστήρι κατασκευής στολιδιών από ανακυκλώσιμα υλικά και στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου Δημοτικής Βιβλιοθήκης από το Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Ανατ. Αιγιάλειας. 17.00: Κουκλοθέατρο «Το Αηδόνι και ο Αυτοκράτορας» από το Εργαστήρι «Η Μηλιά» (Εισοδίων 34, Αίγιο), διάρκεια 60΄.
  • Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου: 18.15: «Καλλικανταζροϊστορίες» από τη συγγραφέα Αναστασία Ευσταθιόυ. 19.00: Κάλαντα Χριστουγέννων από τη Φιλαρμονική Ακράτας. Στέλνουμε τις ευχές μας με φαναράκια στον ουρανό.
  • Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου: 18.00: Προβολή παιδικής ταινίας (μεταγλωτισμένης) «Το Πολικό Εξπρές», (διάρκεια 100΄) στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Ακράτας.
  • Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου: 11.00: Μάθημα Ρομποτικής και ανάπτυξης προγραμμάτων από τον καθηγ. Ιωάν. Ζαβούνη. 17.00: Face painting και ταχυδακτυλουργικές εκπλήξεις από την ομάδα Surprise Party (διάρκεια 120΄).
  • Σάββατο 28 Δεκεμβρίου: 17.00: Ο Μάγος, το Ξωτικό και η Αγιοβασιλίτσα κάνουν μπαλονοκατασκευές και μοιράζουν δώρα εκπλήξεις από την ομάδα Surprise Party (διάρκεια 120΄).
  • Κυριακή 29 Δεκεμβρίου: 11.30: Ζωγραφίζουμε μαζί με την Τατιάνα Καραδήμα. 17.00: Θεατρικό και εικαστικό παιχνίδι «Παίζοντας με το 2020» από το Εργαστήρι «Η Μηλιά» (διάρκεια 90΄).
  • Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου: 16.30: Προβολή παιδικής μεταγλωττισμένης ταινίας «Η Μαίρη Πόππινς επιστρέφει» (διάρκεια 130΄) στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Ακράτας. 18.45: Λουκουμαδοκεράσματα από το καφενείο «Το Παλαιόν».
  • Τρίτη 31 Δεκεμβρίου: 19.00: Κάλαντα Πρωτοχρονιάς από τη Φιλαρμονική Ακράτας.

Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr