background img
banner
banner

Βγήκαν μαχαίρια στο Άνω Διακοπτό

ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕ 50ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗΣ

Επίθεση με μαχαίρι και μάλιστα πισώπλατα δέχθηκε ένας 50χρονος κάτοικος του Άνω Διακοπτού, όπως φαίνεται από 44χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής. Το θύμα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αιγίου ενώ ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και κατηγορείται για κακούργημα…

Ο 50χρονος φέρει τραύματα στην πλάτη και κάτω από τη μασχάλη, μετά την πισώπλατη επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι από 44χρονο Αλβανική καταγωγής, το μεσημέρι της Κυριακής στο Άνω Διακοπτό Αιγιαλείας.

Το περιστατικό συνέβη όταν σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται το θύμα, μετέβη στο σπίτι του δράστη προκειμένου να μεταφέρει ποσότητα κρασιού.
Κατά την παραμονή του στο σημείο φέρεται οι δυο άνδρες να είχαν κάποιο λεκτικό επεισόδιο, χωρίς όμως αυτό να πάρει διαστάσεις. Όταν όμως αποχώρησε ο 50χρονος από την οικεία του 44χρονου και ενώ κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του, δέχθηκε πισώπλατα πλήγμα από τον αλλοδαπό.

Λίγη ώρα αργότερα, το μαχαίρι μήκους 12 εκατοστών, βρέθηκε πεταμένο σε χωράφι, περίπου 20 μέτρα από τον τόπο του συμβάντος, ενώ ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια της λογομοχίας που οδήγησε στο αιματηρό επεισόδιο. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο 44χρονος φέρεται μεν να επετέθη και να τραυμάτισε τον 50χρονο ωστόσο τον μετέφερε στο νοσοκομείο…

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τα όσα επισημάνθηκαν από την αστυνομία, ΄΄συνελήφθη, το απόγευμα της Κυριακής, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 44χρονος αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής, στο Άνω Διακοπτό Αιγιαλείας, ο 50χρονος επισκέφθηκε τον 44χρονο στην οικία του και τη στιγμή που ο παθόντας έφευγε και εισερχόταν στο αυτοκίνητο του, ο δράστης τον πλησίασε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι. Στη συνέχεια ο δράστης και το θύμα μετέβησαν με το αυτοκίνητου του τελευταίου, στο Νοσοκομείο Αίγιου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος ο 50χρονος. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας εντόπισαν τον δράστη στον χώρο στάθμευσης οχημάτων του Νοσοκομείου Αιγίου και τον συνέλαβαν.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στον τόπο του περιστατικού οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν, σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του περιστατικού, μέσα σε χωράφι, το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr