background img
banner
banner

Άχρωμος ο Παναιγιάλειος έμεινε στη “λευκή” ισοπαλία με το Πάτραι (0-0)

Ο Παναιγιάλειος πήρε αυτό που του αναλογούσε στο Δημοτικό Στάδιο. Άχρωμος, χωρίς φαντασία, δε βρήκε τον τρόπο να ανοίξει την άμυνα  του Πάτραι, που είχε στηθεί στα μετόπισθεν να αποφύγει το γκολ. Χαρακτηριστικό ότι οι καλές ευκαιρίες ήταν ελάχιστες στην εστία του Ρήγα, ο οποίος μετά την απουσία των Διαμαντόπουλου και Μπαρμπάκη, έκανε …χρέη τερματοφύλακα.

Καλύτερες φάσεις στο α΄ ημίχρονο το σουτ του Μπακατσέλου που απέκρουσε ο Ρήγας και η κεφαλιά άουτ του Παπαδόπουλου. Στο β΄ ημίχρονο και περισσότερο στα τελευταία λεπτά, παρά την πίεση και τα πολλά στημένα που εκτελέστηκαν από τους «μελανόλευκους», το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Η μόνη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους, ήταν το σουτ του Κριμπά που βγήκε στην κόντρα στο 81΄ και αποκρούστηκε από τον Αθανασόπουλο.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Λελούδας-Αλ. Σπυρόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Καφεντζής (62′ Σκούτας), Παπασπηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος (86′ Μπίτρας), Μπούνας, Λιάτος (75΄ Κουραχάνης), Οικονόμου, Γκάτσης, Χριστόπουλος.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Φ. Σχοινάς): Ρήγας, Ντινόπουλος (33’ λ.τ. Ραμαντάνης), Πόγκας (57′ Τσάμης), Σπανός, Σταθόπουλος, Βάρρας, Νικολάι (82′ Μπιτσάκου), Χριστοδουλόπουλος, Κατσιγιάννης (46′ Αναγνώστου), Μιχαηλίδης, Κριμπάς.

Καλάβρυτα – Α.Π.Σ. Αρόη 2-0 

Στα πρώτα 42΄΄ …πρόλαβε το 1-0 η ΑΕ Καλαβρύτων. Σέντρα ο Τζιαντομένικο, κεφαλιά γκολ ο Καλαμαράς. Ήταν και το παιχνίδι της Τετάρτης στο Ρίο με τον Κεραυνό, που κράτησε το παιχνίδι των γηπεδούχων σε χαμηλούς τόνους ύστερα από το γκολ, έχοντας πάντα οργάνωση στην άμυνα.

Με καθυστέρηση ήρθε το 2-0 που σιγούρεψε και τη νίκη της Α.Ε.Κ. Στο 85΄ εκτέλεσε κόρνερ ο Σταύρος Τσαβαλάς, σούταρε ο Κώστας Ασπρούκος, απέκρουσε με το χέρι ο Καραβάτσος. Χέρι – πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε με ευστοχία ο Τσαβαλάς.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κ. Βλάχος): Παπαδημητρόπουλος, Παπαδόπουλος, Σκιαδάς, Καραχάλιος, Παπαγεωργίου, Δημητρόπουλος (78΄ Μενύχτας), Κοσκινάς (54΄ Γιαννόπουλος), Στ. Τσαβαλάς, Ασπρούκος, Καλαμαράς (81΄ Αναγνωστόπουλος), Τζιαντομένικο (46΄ Ανδρεόπουλος)

Α.Π.Ο. ΑΡΟΗ: Κατσαμπούμι (46΄ Μποσγανάς), Βερβέρογλου, Τζέτα, Καραβάτσος, Αλέμης, Φελέκης, Τσεκούρας, Κουκίδης, Κατσαντώνης, Δημητρέλης, Καμπέρης (59΄ Τσώκος)

Άρης – Θύελλα Αιγίου 2-0

Οι χαμένες ευκαιρίες της Θύελλας Αιγίου, δεν της επέτρεψαν να προηγηθεί, ούτε να ισοφαρίσει, αλλά ούτε και να μειώσει για να πάρει τα …πάνω της.

Ο Άρης είχε από το α΄ ημίχρονο τα δυο γκολ με τους Γκολφίνο 28΄ και Καταρτζόπουλο 43΄, η Θύελλα είχε δοκάρι με τον Διαμαντόπουλο και τον Αρβανίτη να αποτυγχάνει στο ένας μ’ έναν απέναντι στον τερματοφύλακα Χάχαλη.

Χωρίς γκολ το β΄ μέρος, που είχε τον Γκοτσόπουλο να πλασάρει πάνω από τον Χάχαλη, αλλά και πάνω από την εστία. Καλή ευκαιρία είχε και ο Λαμπίρης, ενώ ο Μητρόπουλος στην πάσα του Διαμαντόπουλου δεν μπόρεσε να βάλει την προβολή μπροστά στην αντίπαλη εστία. Μοιραία η Θύελλα γνώρισε την 6η εκτός έδρας ήττα της.

ΑΡΗΣ (Γ. Βογιατζής): Χάχαλης, Αλποχωρίτης, Λάτσης, Κεχρανιάς, Μεντζελόπουλος, Τσαρτόλιας, Ραμόπουλος (68’ Παναγόπουλος), Καταρτζόπουλος, Μιχαλόπουλος (64’ Θεοδοσόπουλος), Μητρόπουλος (76’ Νταφογιάννης), Γκολφίνος.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ασημακόπουλος, Γκοτσόπουλος, Μανέτας (60’ Λαμπίρης), Κόλα, Αθανασίου, Τζιτζιφάκος, Διαμαντόπουλος, Φιλιππάτος (78’ Μούρτικας), Σωτηρόπουλος (33’ Ραμπούσγια), Αρβανίτης, Μητρόπουλος (68’ Μακρυγιαννάκης).

Αιγείρα / Ακράτα – Δαβουρλής 0-1

Έψαχνες να βρεις μια φάση της προκοπής στο γήπεδο Δημητρόπουλου, κι αυτές ήταν μετρημένες ούτε στα δάχτυλα ενός χεριού. Πάντως ο Δαβουρλής βρήκε αυτό που ήθελε. Σημείωσε με τον Κουμπουρλή το γκολ που του έδωσε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο 27΄ μετά την πάσα του Βετούλα.

Από την Αιτωλοακαρνανία το διαιτητικό «τρίο» (Λιόνας, Λιακώνης – Σπυρόπουλος) ύστερα από την τιμωρία της Αιγείρας / Ακράτας. Μια τιμωρία που εκτός από την οικονομική ζημιά με το πρόστιμο των 200 ευρώ και μακριά από την έδρα της χωρίς φιλάθλους και έσοδα, η Αιγείρα / Ακράτα υπέστη και βαθμολογική ζημιά, σε ένα παιχνίδι που μάλλον θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα στο γήπεδό της.

Ο Δαβουρλής που θα ήταν ευχαριστημένος και με την ισοπαλία, αποχώρησε ευτυχή με το «τρίποντο» στις αποσκευές του.

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ (Χ. Γκρέκας): Γκανατσούλας, Παππάς, Μάρκου, Ζίζηλας, Εξαρχος, Ψαρράκος (46’ Παράνομος), Σακελλαρόπουλος (46’ Καυγάς), Πρέζας, Κλουκίνας (64’ Μαυρομμάτης), Καλέλλης, Κυρίκος.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ (Δ. Ράπτης): Κοκοτσής, Μακρής, Τελέγκος, Καραμπούλας (70’ Κ. Πρέμτο), Σ. Πρέμτο, Βετούλας, Λαζαρίδης (88’ Μπουρσάλης), Νασόπουλος, Κουμπουρλής (70’ Βάρδας), Αντύπας, Ανδρεοσόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr