background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ο Παναιγιάλειος πήρε το τοπικό ντέρμπι 2-0 από τη Θύελλα

Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ 5-1 ΣΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ ΤΗΝ ΑΠΟ ΑΡΟΗ

Χωρίς το εύκολο γκολ, ο Παναιγιάλειος πήρε την πολύτιμη νίκη 2-0 από την Θύελλα Αιγίου, σκοράροντας στο β΄ ημίχρονο με τον Χριστόπουλο και το πέναλτι του Γκάτση.

Στην κοινή έδρα του Δημοτικού Σταδίου, ο Παναιγιάλειος είχε τις περισσότερες και καλύτερες τελικές στην αντίπαλη εστία, δυσκολεύτηκε όμως να φτάσει στο 1-0 με τον Χριστόπουλο στο 61΄ και να «καθαρίσει» το παιχνίδι με το πέναλτι του Γκάτση στις καθυστερήσεις.

Αν και στο α΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος σπατάλησε τις καλύτερες ευκαιρίες για γκολ, αυτά ήρθαν στο β΄ ημίχρονο για να προσθέσουν ακόμα 3 βαθμούς στους πρωτοπόρους.

Στο 5΄ ο Γκάτσης από πάσα του Μπούνα, στο 14΄ ο Μπούνας από σέντρα του Χριστόπουλου, στο 17΄ ο Σκούτας από μεταβίβαση του Βλάχου και στο 44΄ η κεφαλιά του Γκάτση από το φάουλ του Χριστόπουλου, ήσαν οι καλύτερες φάσεις για τους «μελανόλευκους», μαζί φυσικά με το οριζόντιο δοκάρι του Γκάτση στο 30΄.

Καλύτερη στιγμή της Θύελλας στο α΄ μέρος, ήταν το πλασέ άουτ του Αρβανίτη στο 21΄.

Αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή περιόρισαν τον όγκο των επιθετικών ενεργειών, ενώ πολύ δύσκολος αποδείχθηκε για τους αντιπάλους ο δρόμος προς την αντίπαλη εστία.

Το 1-0 του Χριστόπουλου στο 61΄ δεν εξασφάλιζε τίποτα, όσο υπήρχε χρόνος και η Θύελλα δοκίμαζε να πραγματοποιήσει κάποια επιτυχημένη (κυρίως) αντεπίθεση.

Στο 90΄ +3, ο Ντόι μετά από ασθενή απόκρουση έδωσε την ευκαιρία στον Γκάτση να διεκδικήσει και να κερδίσει την μπάλα, για να ακολουθήσει η ανατροπή από τον τερματοφύλακα της Θύελλας και το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0 ο Βαγγέλης Γκάτσης

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ντόι, Γκοτσόπουλος, Παξιμάδης, Κόλα (82΄ Μακρυγιαννάκης), Αθανασίου, Τζιτζιφάκος, Μανέτας (55΄ Ραμπούσγια), Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης, Σωτηρόπουλος (60΄ Φιλιππάτος), Μητρόπουλος (74΄ Λαμπίρης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Λελούδας – Αλ. Σπυρόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Νικολόπουλος (70΄ Καφεντζής), Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος, Μπούνας, Κουραχάνης (55΄ Λιάτος), Σκούτας (75΄ Οικονόμου), Χριστόπουλος (88΄ Αποστολής).

Κεραυνός – ΑΕ Καλαβρύτων (αναβολή)

Σε περιπέτεια υποχρεώθηκε η ομάδα των Καλαβρύτων, όταν μετακινήθηκε άσκοπα από τα Καλάβρυτα στο γήπεδο του Ρίου, για την εκεί  αγωνιστική υποχρέωση που είχε με τον Κεραυνό.

Δεν καθησυχάστηκαν από την ΕΠΣΑ οι ανησυχίες τους, με την τηλεφωνική επικοινωνία που προηγήθηκε της αποχώρησης της αποστολής, για να αναγκαστούν έτσι σε ένα άσκοπο …πήγαινε – έλα.

Ήλθον, είδον και …σιχτίρισον

ΑΠΟ Αρόη – Αιγείρα / Ακράτα  1-5

Πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη για την Αιγείρα / Ακράτα, σε ένα χρονικό σημείο που την είχε μεγάλη ανάγκη, ελπίζοντας παράλληλα ότι θα συνεχιστούν οι επιτυχίες και στο ερχόμενο παιχνίδι, εντός έδρας αυτή τη φορά, με τον Δαβουρλή.

Δεν άφησε περιθώρια στην γηπεδούχο ΑΠΟ Αρόη η ομάδα της Αιγείρας / Ακράτας, πήρε προβάδισμα 2-0 από το ημίχρονο με τα γκολ των Σακελλαρόπουλου στο 32΄ και Κλουκίνα στο 43΄, για να αυξήσει την διαφορά αμέσως με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, όταν ο Κυρίκος σημείωνε το 3-0.

Σε μια προσπάθεια να επιστρέψει στο παιχνίδι, η ΑΠΟ Αρόη μείωσε σε 1-3 με τον Σουγλέρη στο 55΄, αυτό όμως αποδείχθηκε προσωρινό. Με το αυτογκόλ του Τσώκου στο 70΄ και το γκολ του Έξαρχου στο 75΄, η Αιγείρα / Ακράτα ανέβασε την διαφορά στην τελική της μορφή, 5-1.

ΑΠΟ ΑΡΟΗ (Γ. Λεγάτος): Κατσαμπούμι, Ζαφειρίου, Πρίντεζης, Καραβάτσος, Αλέμης, Μοναστήρας, Σουγλέρης, Τσεκούρας (80’ Στεφανόπουλος), Κατσαντώνης (50’ Κουκίδης), Δημητρέλης, Τσίνας (1’ λ.τ. Τσώκος)

ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ (Χ. Γκρέκας): Λεπενιώτης, Παππάς, Μάρκου, Ζίζηλας, Εξαρχος, Ψαρράκος (76’ Αλέφαντος), Σακελλαρόπουλος (85’ Σκάζας), Πρέζας (79’ Τσούρας), Κλουκίνας (57’ Μαυρομμάτης), Καλλέλης, Κυρίκος.

  • Τα αποτελέσματα
  • Θύελλα – Παναιγιάλειος    0-2
  • Αετός Π. – Ηρακλής Π.       2-0
  • Κεραυνός – Καλάβρυτα     (αναβολή)
  • Νίκη Πρ. – Άρης Π.    3-1
  • Πάτραι – Δαβουρλής          1-0
  • Αρόη – Αιγείρα / Ακράτα   1-5

Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr