background img
banner
banner

To… ταξίδι των Χριστουγέννων ξεκίνησε!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η… ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ»!

Με την καθιερωμένη αλλά και εντυπωσιακή φωταγώγηση χριστουγεννιάτικων δέντρων το απόγευμα του Σαββάτου σε Διακοπτό και Άβυθο, δράσεις που συνοδεύτηκαν από όμορφες εκπλήξεις, ξεκίνησαν ουσιαστικά οι εκδηλώσεις της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας για τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Την ίδια στιγμή, όλη η Αιγιάλεια… μετρά αντίστροφα για τα εγκαίνια του Πάρκου των Χριστουγέννων, στα Ψηλά Αλώνια, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, με πληθώρα εκδηλώσεων!

Το σκηνικό του Πάρκου ήδη μοιάζει ονειρεμένο, παρότι ακόμη δεν έχει φωταγωγηθεί. Σε κάθε γωνιά ξεπηδούν οι αγαπημένοι ήρωες των παραμυθιών, τόσο όμορφοι και οικείοι, έτοιμοι να μας πάρουν από το χέρι και να μας ταξιδέψουν στη… Χώρα που τίποτα δεν πάει χαμένο.

Αυτό άλλωστε είναι και το θέμα του φετινού Πάρκου, περνώντας το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Το Σπίτι του Άη Βασίλη έλαβε θέση φέτος απέναντι στη λίμνη κι αυτός, ξεπηδώντας από έναν μπλε κάδο, αυτόν της ανακύκλωσης, είναι έτοιμος να μοιράσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους αλλά και να τους κάνει να αντιληφθούν ότι τίποτα δεν χάνεται όταν οι άνθρωποι προσπαθούν ΜΑΖΙ!

Φέτος το πνεύμα των Χριστουγέννων ενώνεται μαζί με το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος, με τη στροφή στην κυκλική οικονομία και έτσι η αγάπη για τον συνάνθρωπο γίνεται αγάπη και για τον φυσικό περιβάλλον.

Με τίτλο «Ταξίδι στη Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο» και με πάρα πολλούς ήρωες των παραμυθιών να επιστρατεύονται για να δείξουν πως τίποτα δε χάνεται, με ένα πρόγραμμα γεμάτο με ποικίλες δράσεις, το Πάρκο ανοίγει για το κοινό την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 19:00.

Λίγη ώρα πριν το άνοιγμα του Πάρκου προηγείται ένα μαγικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων και βέβαια η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη βόλτα των Φιλαρμονικών της Αιγιάλειας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και μέχρι το Πάρκο!

Το πρόγραμμα της έναρξης  του Πάρκου

Αναλυτικά το Πρόγραμμα της έναρξης:

17:30: Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων!

18:00: (Πλατεία Αγίας Λαύρας) : Η Φιλαρμονική Αιγίου “Ευτέρπη”, η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας “Ιωάννης Κοκονέτσης”, η Φιλαρμονική του μουσικοχορευτικού συλλόγου “Φιλαρμονική Ακράτας” και η Δημοτική “Φιλαρμονική Δερβενίου”, ανηφορίζουν προς το Πάρκο των Χριστουγέννων.

19:00: Ξεκινάμε το ταξίδι μας με έναν εναέριο χορό, και καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι, το πάρκο μας υποδέχεται… Εναέριο σόου από την Αθηνά Δεληγεωργοπούλου. Το Πρότυπο Ωδείο Αιγίου μας παρουσιάζει τους ήρωες του πάρκου μας, καλλιτεχνική επιμέλεια: Αγγελική Αργυροπούλου, επιμέλεια κίνησης: Μαργιάννα Καρασαββίδου, φωνητική προετοιμασία: Χρύσα Πανταζοπούλου, επιμέλεια παραστάσεων: Γιαννοπούλου Γεωργία, Καραμανόγλου Υρώ. “Πινόκιο”, θεατρική παράσταση από τη Θ.Ε.Α. Σκηνοθεσία: Βαρβάρα Σεφέρη, επιμέλεια κίνησης: Εύα Παπαγιαννακοπούλου. Η σχολή μπαλέτου Illusion-Χαρά Βάκρινου θα παρουσιάσει τη χορευτική παράσταση “Ανακύκλωση Παραμυθιών”.

Ακολούθως, ο Βασίλης Σκανδάμης, η Κατερίνα Καλογεροπούλου και ο Βασίλης Χωροζάκης παρουσιάζουν ένα μοντέρνο-νεανικό πρόγραμμα, αλλά και το τραγούδι του ΛΑΜΠΟΙΚΟΥ!

Όλη η Αιγιάλεια μια γιορτή! Εκτός από το Πάρκο των Χριστουγέννων, οι δημοτικές ενότητες του Δήμου Αιγιαλείας υποδέχονται τα Χριστούγεννα ανάβοντας το δέντρο τους με όμορφες εκπλήξεις και ευχές για όλους


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr