background img
banner
banner

Άσφαλτος και στην Νικ. Πλαστήρα

ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ «ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ»

Συνεχίζονται οι εργασίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ασφαλτόστρωση δρόμων της δικαιοδοσίας της. Μετά την παλαιά εθνική οδό στην Δ.Ε. Συμπολιτείας, σειρά έχουν οι δρόμοι εντός του Αιγίου. Χθες τα συνεργεία δούλευαν πυρετωδώς στην οδό Σολωμού καθώς και την Νικολάου Πλαστήρα.

Μάλιστα, στην Νικ. Πλαστήρα προχώρησαν σε σκάψιμο και ρίψη ασφάλτου από εκεί που είχαν σταματήσει πριν από δυόμιση χρόνια όταν και είχε παρατηρηθεί το οξύμωρο να πέσει άσφαλτος στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας μέχρι πιο κάτω στην οδό και στο άλλο πιο πάνω… Η… ουσία για τους κατοίκους αλλά και για όσους διέρχονται καθημερινά την οδό, είναι ότι φεύγουν και τα τελευταία «μάτια γάτας» που ταλαιπώρησαν τους οδηγούς για πολλά χρόνια, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στα ελαστικά. Μάλιστα, προκαλούσαν και μεγάλη ηχορύπανση με τους διαμένοντας στα δεξιά και αριστερά της οδού να μην μπορούν να ησυχάσουν από το θόρυβο, ιδίως με την διέλευση των φορτηγών παρακείμενου εργοστασίου.

Βεβαίως, βασικό ζητούμενο παραμένει η διατήρηση των ορίων ταχύτητας από τους οδηγούς και η αυστηρή τήρηση του Κ.Ο.Κ., ιδίως στην εν λόγω περιοχή και στην οδό που περνούν μαθητές τεσσάρων σχολείων…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr