background img
banner
banner

Έδωσε λίστα σε μόλις… δύο βουλευτές

ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με τη συμμετοχή μόλις δύο βουλευτών του νομού, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27/1 η περιβόητη σύσκεψη που είχε συγκαλέσει ο δήμαρχος Αιγιαλείας, προκειμένου να τους θέσει τα θέματα που αφορούν τον δήμο και να τους ζητήσει την μεσολάβησή τους στα αρμόδια υπουργεία για τη δρομολόγησή τους. Παρόντες ήταν οι βουλευτές της Ν.Δ. Χριστίνα Αλεξοπούλου και Ανδρέας Κατσανιώτης που έλαβαν τη λίστα των αιτημάτων που είχε δημιουργηθεί στην συνάντηση του κ. Καλογερόπουλου με τους υπόλοιπους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Υπενθυμίζεται ότι η σύσκεψη είχε προγραμματιστεί για δέκα ημέρες πριν, ωστόσο αναβλήθηκε καθώς λίγοι είχαν απαντήσει πως θα μπορέσουν να παραστούν.

Για τα αποτελέσματα της σύσκεψης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο χθες βράδυ ο δήμαρχος, τονίζοντας το γεγονός ότι ανταποκρίθηκαν μόλις δύο στο κάλεσμά του… Ούτως ή άλλως πάντως, τα αιτήματα μπορούν να προωθηθούν και στα γραφεία των βουλευτών και να τα «κυνηγήσουν» αναλόγως, εφόσον βέβαια έχουν την σχετική πρόθεση.

Μάλιστα, οι συναντήσεις με τους δύο βουλευτές έγιναν ξεχωριστά δεδομένου ότι προσήλθαν σε διαφορετική ώρα ενώ αμφότεροι υποσχέθηκαν πως θα πράξουν ό,τι είναι δυνατόν. Βέβαιο θεωρείται ότι στη λίστα περιλαμβάνονται έργα που παραμένουν σε εκκρεμότητα αλλά και άλλα που διεκδικούνται, όπως ο συλλεκτήριος αγωγός ή το εργοστάσιο του Σελινούντα, αλλά και προβλήματα αποδυνάμωσης τοπικών ιδρυμάτων και υπηρεσιών όπως Νοσοκομείο και Δ.Ο.Υ. με δυσμενείς επιπτώσεις για την τοπική κοινωνία.

Χρ. Αλεξοπούλου: «Η Αιγιάλεια είναι το “φιλέτο” της Αχαΐας, οφείλουμε να την στηρίξουμε»

Μιλώντας στo protionline.gr, η κ. Αλεξοπούλου σημείωσε: ΄΄Είναι αυτονόητο ότι θα ανταποκρινόμουν στο κάλεσμα του δημάρχου Αιγιαλείας όπως και κάθε δήμου του νομού μας καθώς θεωρώ πως είναι επιτακτική ανάγκη η συνεργασία κεντρικής εξουσίας και τοπικής αυτοδιοίκησης. Με αυτή τη λογική συμμετείχα και στην πρώτη σύσκεψη και στέκομαι στο πλευρό κάθε δημάρχου. Σαφώς και θα προσπαθήσω για το καλύτερο της Αιγιάλειας, διότι, όπως έχω ξαναπεί, είναι ένας τόπος που έχει μεγάλη προοπτική. Κατ’ εμέ, η Αιγιάλεια είναι το «φιλέτο» της Αχαΐας και έχουμε υποχρέωση να αναδείξουμε τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Έχει τα εχέγγυα, υποδομές, οδικό δίκτυο, είναι στο χέρι μας όλοι μαζί να της δώσουμε αναπτυξιακή ώθηση΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr