background img
banner
banner

Έμεινε “ζωντανή” η Ακράτα με σούπερ Μουρατίδη (74-78)

Tη δεύτερη φετινή της νίκη πέτυχε στην Τρίπολη η Ακράτα με 78-74 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, καθώς απομένει περισσότερος από ένας γύρος μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Πλέον “ξεκόλλησε” από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου νότου της Γ΄ Εθνικής, αφήνοντας εκεί τον ΣΔΥ Τρίπολης και την Ερμιονίδα που έχασε στην έδρα της από τον Γλαύκο. Θυμίζουμε, ότι στον δεύτερο γύρο φιλοξενεί στην έδρα της τις περισσότερες από τις ομάδες που κινδυνεύουν (Ερμιόνη, Χαλάνδρι, Γλαύκο, Κηφισιά, Άρη Νίκαιας, Αχαγιά). Μόνο το Κορωπί και την Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει μακριά από την Ακράτα. Κορυφαίος για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Μουρατίδης που πέτυχε σχεδόν τους μισούς πόντους της ομάδας του!

Από τις υπόλοιπες ομάδες της ΕΣΚΑ-Η, το Ληξούρι νίκησε το Κορωπί στην Κεφαλονιά με σκορ 77-71 ενώ έχασαν στην έδρα τους Αχαγιά και Παναχαϊκή. Οι Αχαγιώτες δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Ηλυσιακό και ηττήθηκαν με σκορ 84-79, ενώ και η Παναχαϊκή υπέστη ήττα στην Πάτρα από τη Νέα Κηφισιά με σκορ 77-73. Ο ΚΑΟΚ έχασε νέο έδαφος στη “μάχη” της ανόδου μετά την ήττα και στη Νίκαια. Με ανατροπή πανηγύρισε ο Άρης Νίκαιας, καθώς μέχρι και το 35 λεπτό κυνηγούσε στο σκορ τον ΚΑΟΚ, όμως η δυναμική παρουσία του Πρίτσου καθώς και το τρίποντο του Τζώρτζη έδωσαν τη νίκη στους γηπεδούχους. Το παιχνίδι ΑΟ Π. Φαλήρου-ΑΟΚ Χαλάνδρι θα γίνει την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου.

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 36-35, 54-57, 74-78

Διαιτητές: Γρίβα, Νικολοπούλου

Τρίπολη (Αλικάκος): Χατζόπουλος 6, Καλούλι 11 (3), Παππάς, Νταγιάντης 2, Μικρός 3, Μπαλής 19, Σινανάι 6, Σπυράκος 2, Μπουρής 15 (3), Καρλής 2, Αγγουράς 6(1).

Ακράτα (Ζίζηλας): Βασιλάτος, Μουρατίδης 34 (5), Κατωπόδης 10, Πολύδερας 3, Κόστα 2, Γιαννούλης 13, Δορλής 4, Γιοβάς 3 (1), Κυρίτσης 8.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr