background img
banner
banner

Αθανασίου: «Να υπερασπιστούμε επιτυχώς την έδρα»

O ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΙΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Ο προπονητής της Θύελλας Αιγίου Κυριάκος Αθανασίου, μετά τον αποκλεισμό κυπέλλου από τον Δία και τα δυο μεγάλα ντέρμπι που έπονται στο Δημοτικό Στάδιο δήλωσε:
«Στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε, ακόμα κι όπως μας αξίζουν και μας αναλογούν.

Το έχουμε πάρει επανειλημμένως αυτό το μάθημα, προσπερνάμε τα κακώς κείμενα, κοιτάζοντας πάντα μπροστά, προσβλέποντας πάντα στην επιτυχία. Την διεκδικούμε δουλεύοντας σκληρά, την απολαμβάνουμε και τη μοιραζόμαστε όταν την κατακτούμε.

Οι πολλές αλλαγές φέτος στο ρόστερ μας, μας υποχρέωσαν να στήσουμε από την αρχή ένα νέο «καλούπι», να προσαρμόσουμε τα υπάρχοντα παιδιά στις δυσκολίες της Α΄ κατηγορίας.
Μέχρι ενός σημείου τα έχουμε καταφέρει αρκετά καλά, αισιοδοξώντας πάντα ότι θα φτάσουμε στο βέλτιστον, μέχρι εκεί που πάνε οι δυνάμεις μας. Πρέπει να καλύπτουμε, να …κρύβουμε το νεαρό μ.ο. ηλικίας, να βρίσκουμε τρόπους να ξεπερνάμε τα εμπόδια στο ανταγωνιστικά δύσκολο πρωτάθλημα που επί σειρά ετών λαμβάνουμε μέρος.»

Για τα δυο ντέρμπι που ακολουθούν

«Χωρίς ψέματα, τα παιχνίδια που έρχονται απέναντι σε Αετό Π. και Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, μας θέτουν μέχρι ενός σημείου σαν ρυθμιστές της πρώτης 4άδας. Τα τελικά αποτελέσματα θα δώσουν μια νέα μορφή στην βαθμολογία, γεγονός που μπορεί να μην μας αγγίζει σαν στόχο θέσης, όμως μας βάζει μια μεγάλη πρόκληση.
Η αξία του αντιπάλου αποδίδει και το βάρος της αξίας στον νικητή. Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο απ’ αυτά τα δυο παιχνίδια, τα οποία γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι αντίπαλοί μας υπολογίζουν και μας σέβονται. Έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε εύκολη λεία για κανέναν.

Εκτός από τη δική μας χαρά, το θετικό αποτέλεσμα προσφέρει χαρά και στους φιλάθλους μας, τους οποίους πάντα προσπαθούμε να τους αποζημιώνουμε, κερδίζοντας παιχνίδια ή στην χειρότερη περίπτωση, κερδίζοντας εντυπώσεις.»

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr