background img
banner
banner

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Με Αυγουστίδη τεχνικό διευθυντή – εύκολη νίκη επί του Φοίνικα (52-36)

Η Διοίκηση του Αστέρα Τέμενης BC, θέλοντας να ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Νέστορα Αυγουστίδη (πρώτη φωτό), ο οποίος θα τελεί και χρέη τεχνικού διευθυντή του Αστέρα. Ο Αστέρας Τέμενης με αυτή την κίνηση δείχνει να αλλάζει επίπεδο με την προοπτική να μπορέσει να επιτύχει τους στόχους του για τη νέα χρονιά.

Ο 48χρονος τεχνικός, με προϋπηρεσία 23 χρόνων, έχει διατελέσει προπονητής σε διάφορες ομάδες ανδρικών και γυναικείων τμημάτων, όπως Παγκράτι Α2 Εθνική Ανδρών, Πανιώνιο, Πρωτέα Βούλας, Κρόνο Αγ. Δημητρίου, ενώ επί σειρά ετών υπήρξε στο τεχνικό τιμ αρκετών Εθνικών ομάδων με διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Το Σάββατο, η ομάδα της Τέμενης (υπό το βλέμμα του Αυγουστίδη) πέτυχε εύκολη νίκη επί του Φοίνικα Αγυιάς στο κλειστό του Αιγίου (52-36) και συνεχίζει να διεκδικεί την είσοδό της στα πλει οφ της Β΄ ΕΣΚΑ-Η. Αντίθετα η ΕΦΑ γνώρισε την ήττα εντός έδρας από την πρωτοπόρο Κεφαλλονιά με 50-68.

Τέλος, την προηγούμενη εβδομάδα συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ΙΟΝΙΑΝ CHANEL βρέθηκε στο κλειστό του Αιγίου και έκανε αφιέρωμα στον Αστέρα Τέμενης (στη δεύτερη φωτό ο πρόεδρος Γιώργος Χρηστίδης σε πλάνο από τη συνέντευξη).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr