background img
banner
banner

Γενική Συνέλευση… πρόβα εκλογών

ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η πολυπληθέστερη γενική συνέλευση των τελευταίων χρόνων στον Εμπορικό, Εισαγωγικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Αιγιαλείας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, στα γραφεία του. Μοναδικό θέμα της η εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στον Σύλλογο την προσεχή Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.
Όχι μόνο γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα αλλά υπήρξαν μέλη του Συλλόγου μέχρι και στον διάδρομο, γεγονός που φανερώνει το έντονο ενδιαφέρον για τις εκλογές. Μάλιστα, παρόντες ήταν και όλοι όσοι τα ονόματά τους που ήδη έχουν ανακοινωθεί από τις δύο υποψήφιες παρατάξεις.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης αναδείχθηκε ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Σπυρόπουλος και γραμματέας ο Σωκράτης Μαυρίδης. Μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής εξελέγησαν ομόφωνα οι Κατερίνα Τζάκη, Σταύρος Καραδημητρόπουλος και Κώστας Γκουλεμάνης οι τακτικοί. Κώστας Ζεντέφης και Κατερίνα Στρουμπούκη οι αναπληρωματικοί.

Η Εφορευτική Επιτροπή δεν έλαβε το μητρώο…

Ακολούθησε αντιπαράθεση σε έντονο ύφος όταν ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης είπε πως από αύριο το πρωί θα πρέπει να τοιχοκολληθούν οι εκλογικοί κατάλογοι στην πόρτα του συλλόγου, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνο το απερχόμενο προεδρείο. Τελικώς, τονίστηκε ότι την απόφαση θα λάβει η Εφορευτική Επιτροπή στην πρώτη συνεδρίασή της. Ωστόσο, η Εφορευτική Επιτροπή δεν έλαβε ποτέ το μητρώο των ενήμερων μελών και μη όπως προβλέπεται, έλαβε μία απλή λίστα με τα ονόματα.

Το γεγονός κατήγγειλε ο υποψήφιος πρόεδρος – επικεφαλής της «Εμπορικής Ενότητας» Λάμπης Παπαδόπουλος τονίζοντας πως στις εκλογικές διαδικασίες πάντα παραδίδεται στην Εφορευτική Επιτροπή το μητρώο ενήμερων και μη μελών, ώστε να διασφαλιστεί η αξιοπιστία των εκλογών. ΄΄Το ζητήσαμε, το ζήτησε και ο πρόεδρος της Συνέλευσης ωστόσο δεν εισακούστηκε. Δεν έχει γίνει απολογιστική γενική συνέλευση, η πλειοψηφία της Ελεγκτικής έχει παραιτηθεί, όταν το προεδρείο δεν δίνει το μητρώο των ενήμερων και μη ενήμερων μελών στην Εφορευτική αλλά προφανώς το κρατάει για ευνόητους λόγους, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι οι διαδικασία δεν είναι όπως θα έπρεπε. Και το ερώτημα είναι εάν με αυτό τον τρόπο κρύβεται κάτι και γιατί να μην διασφαλίζεται το ίσον;΄΄, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr