background img
banner
banner

Εξαιρετικό το Μαθητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Αιγιαλείας

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΚΙΟΥ!

Ένα άψογο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού διοργάνωσαν ο Α.Σ.Ο. Αιγίου, το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Αιγιαλείας και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου «Γεώργιος Κωνσταντινόπουλος», στις αίθουσες του Σχολείου, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου. Η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών, από την μια έως την άλλη άκρη του Δήμου Αιγιαλείας, αποδεικνύει την αγάπη των παιδιών για το πνευματικό παιχνίδι του σκακιού στον δήμο.

Ο πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου και Διευθυντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κωνσταντίνος Μπούνιας που, ως Διευθυντής Αγώνων, είχε την επίβλεψη και την ευθύνη της διοργάνωσης, μαζί με το επιτελείο του, τους διαιτητές και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, πραγματοποίησαν μια εξαιρετική διοργάνωση και πέτυχαν να την αναβαθμίσουν σε μια υπέροχη μαθητική και σκακιστική γιορτή.

Μιλώντας στην έναρξη των αγώνων, ο κ. Μπούνιας ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για την παρουσία τους, ανέφερε ότι υλοποιείται το όραμά του να αποτελέσει η Αιγιάλεια μια «σκακιστική όαση» και δήλωσε ότι ο Όμιλος θα αξιοποιήσει το δυναμικό αυτό, διοργανώνοντας ισχυρά τουρνουά για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο το επίπεδο των παιδιών ώστε μελλοντικά να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας που αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική Κατηγορία. Επίσης, ευχαρίστησε τους χορηγούς της διοργάνωσης: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΙΝΟΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΤΗΛΙΓΑΔΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΚΥΡΙΤΣΗ και ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ για την προσφορά τους στα παιδιά και τους γονείς τους.

Αποτελέσματα και προκρίσεις

Στον αγωνιστικό τομέα είχαμε τα εξής αποτελέσματα και προκρίσεις ανά τάξη ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΔΩ

Τις απονομές έκαναν οι Ανδριόπουλος Παναγιώτης – αντιδήμαρχος και πρόεδρος ΝΠΔΔ, Κουτρόπουλος Μένιος – Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας, Πατήρ Ιωάννης Αντωναρόπουλος – Εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Υποπλοίαρχος Κωστάκης Μιχαήλ –  Λιμενάρχης και Διοικητής του Γ’ Λιμενικού Σώματος Αιγίου, Παναγοπούλου Ντία – Γενική Γραμματέας Εμπορικού-Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, Καρβέλα Μαίρη, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου και Μπούνιας Κωνσταντίνος – Διευθυντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου και Πρόεδρος της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Δυτικής Ελλάδας – Ιονίων Νήσων και του Α.Σ.Ο. Αιγίου.

Συγχαρητήρια και ευχές

Κατά τη διάρκεια των απονομών έλαβαν το λόγο: Ο πατήρ Ιωάννης Αντωναρόπουλος – Εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, ο οποίος μετέφερε τις θερμές ευχές του Μητροπολίτη Ιερώνυμου, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την σημερινή εκδήλωση και τις επιτυχίες του Σκακιστικού Ομίλου και αναφέρθηκε στη δυνατότητα συνεργασίας της Μητρόπολης και του Ομίλου καθώς το σκάκι είναι πνευματικό άθλημα που καλλιεργεί και ενδυναμώνει το χαρακτήρα των ατόμων και ιδιαίτερα των νέων.

Ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Αιγιαλείας και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Παναγιώτης Ανδριόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά και τους γονείς για την πολύ μεγάλη συμμετοχή, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους προκριθέντες και σ’ όλους χρόνια πολλά και μια καλή και δημιουργική χρονιά! Επίσης, αναφέρθηκε στις συνεχείς προσπάθειες του Σκακιστικού Ομίλου και του Προέδρου του κ. Κωνσταντίνου Μπούνια που έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, καθώς ο Όμιλος είναι η μοναδική ομάδα του Δήμου και της Περιφέρειας που αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική. Δήλωσε ότι ο Δήμος θα συμπαρασταθεί στο έργο του Ομίλου και θα τον ενισχύσει ώστε να ανταποκριθεί στο αγωνιστικό του πρόγραμμα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας Μένιος Κουτρόπουλος, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλίες του Σκακιστικού Ομίλου και του Προέδρου του που τιμούν και αναδεικνύουν την περιοχή μας, συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στους αγώνες και ζήτησε από όλους να ενισχύουν τέτοιες προσπάθειες που συμβάλλουν στην βελτίωση του χαρακτήρα των παιδιών.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου Μαίρη Καρβέλα ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην διοργάνωση και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Ο Προπονητής Σχολικού Σκακιού Νικολακόπουλος Νικόλαος αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που έχει με τη Διοίκηση του Ομίλου, συνεχάρη τα παιδιά για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν και υποσχέθηκε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Κλείνοντας την εκδήλωση, ο Διευθυντής Αγώνων Κωνσταντίνος Μπούνιας ευχαρίστησε γονείς και παιδιά για την συμμετοχή τους και όσους βοήθησαν στην άψογη διοργάνωση, ευχήθηκε χρόνια πολλά κι ευτυχισμένη χρονιά σε όλους και του χρόνου να ξανανταμώσουμε όλοι στο Μαθητικό Πρωτάθλημα Αιγιαλείας σχ. έτους 2020-2021!


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr