background img
banner
banner

Επιτέλους, άσφαλτος στην Παλαιά Εθνική Οδό

ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Παρέμβαση σε ένα σημείο που παρουσιάζει επικινδυνότητα και από πολλούς κρίνεται ως εγκαταλελειμμένο, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/1. Πρόκειται για την οδό 20ής Μαρτίου της οποίας το οδόστρωμα εδώ και καιρό βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση ενώ επικρατεί και… συσκότιση που εγκυμονεί πολλούς κινδύνους.

Συνεργεία της Περιφέρειας πραγματοποίησαν επιφανειακό σκάψιμο της οδού και ασφαλτόστρωση, από το ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων μέχρι πριν την πεζογέφυρα και το Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων.

Μάλιστα, εξαιτίας του ότι το έργο εκτελέστηκε σε ώρα αιχμής, προκλήθηκαν και κάποια προβλήματα στην κυκλοφορία που όμως έμοιαζαν ασήμαντα μπροστά στην αναγκαιότητα να φτιαχτεί ο δρόμος.

Δεν έλειψαν πάντως και κάποιες παρατηρήσεις από πολίτες που ανέφεραν ότι όποιος διασχίζει την “καινούρια” άσφαλτο συνειδητοποιεί ότι υπάρχουν λακκούβες και ενώσεις…

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση στην Π.Ε.Ο. στην Δ.Ε. Συμπολιτείας σε σημεία που είχαν καταστεί επικίνδυνα εξαιτίας της κακής κατάστασης του οδοστρώματος.
Όπως και να έχει, η Περιφέρεια έχει κι άλλες εκκρεμότητες στην περιοχή, όπως για παράδειγμα η ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης της Νικολάου Πλαστήρα που πραγματοποιήθηκε στο τέλος του καλοκαιριού του 2017 ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr