background img
banner
banner

Η ώρα της κάλπης για τον Εμπορικό Σύλλογο…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 450 ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με νέα διοίκηση θα βρεθεί απόψε το βράδυ ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας. Οι δύο υποψήφιες παρατάξεις, «Εμπορική Ενότητα» με επικεφαλής τον Λάμπη Παπαδόπουλο και «Ενωτική Κίνηση Εμπόρων» άτυπα με επικεφαλής την Μαίρη Χρονοπούλου, διεκδικούν την ψήφο περισσότερων από 450 εγγεγραμμένων μελών του Συλλόγου, φιλοδοξώντας να υλοποιήσουν συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης.

Η σημερινή εκλογική αναμέτρηση πάντως θα βάλει τέλος και σε μία αντιπαράθεση που εμπεριείχε ελέγχους, δικαστήρια, φραστικά επεισόδια προσβάλλοντας το κύρος του ιστορικού συλλόγου. Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον των εμπόρων παραμένει ζωντανό για τον Σύλλογο, κάτι που διεφάνη και στην πρόσφατη γενική συνέλευση από την πρωτοφανή συμμετοχή, κάτι που μπορεί να σημαίνει και αντίστοιχη συμμετοχή στις σημερινές εκλογές. Υπενθυμίζεται ότι στις προηγούμενες εκλογές του 2017 είχαν ψηφίσει 280 έμποροι και το «στοίχημα» είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή ώστε να εκλεγεί και μεγαλύτερος αριθμός αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία, από πέντε που είναι σήμερα.

Καθοριστικό το αποτέλεσμα

Πέρα όμως από το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι εκλογές για τις δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις και για την αντιπαράθεση που έχει αναπτυχθεί, το αποτέλεσμα αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα, διότι το νέο Δ.Σ. θα κρατήσει τις τύχες του Συλλόγου στα χέρια του σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την τοπική αγορά, που απαιτούνται πλέον καθοριστικές κινήσεις και «τομές» με δραστικές ενέργειες ώστε ο ρόλος του Συλλόγου να γίνει πιο παρεμβατικός και ουσιώδης.

Κάλεσμα για συμμετοχή

Οι κάλπες για τις σημερινές εκλογές ανοίγουν στις 10.00 το πρωί και κλείνουν στις 7.00 το βράδυ, ενώ και οι δύο παρατάξεις απευθύνουν κάλεσμα προς τα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Μεσσηνέζη, ώστε να ενισχύουν τη δύναμή του και τη φωνή του μικρομεσαίου εμπόρου και επιχειρηματία.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα οι έμποροι ψηφίζουν για το νέο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο, την τριμελή Ελεγκτική Επιτροπή και για αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία.

Οι υποψήφιοι

Στην «Εμπορική Ενότητα» υποψήφιοι για το Δ.Σ. είναι οι: Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, Αντωνόπουλος Νικόλαος, Βαγενά Χρυσούλα, Γεωργίου Αργύριος, Γεωργίου Μιχάλης, Ζαχαράκης Αλέξιος, Θανέλλας Απόστολος, Κερκελές Βασίλειος, Καβούνη Μαρία, Κοττάς Παναγιώτης, Κουλούρης Κωνσταντίνος, Κυριακόπουλος Θεόδωρος, Λάγαρης Γεώργιος, Λινάρδου Αλεξάνδρα, Λαμπίρης Παναγιώτης, Λελούδας Δημήτρης, Μακρής Αθανάσιος, Μάρκουλας Ιωάννης, Ξυνός Βασίλειος, Παναγόπουλος Νικόλαος, Πετρόπουλος Ιωάννης, Σπυρόπουλος Χρήστος, Σταματόπουλος Άγγελος, Τζάκης Γεώργιος και Χανδόλια Νικολέτα. Για την ΟΕΕΣΠ οι: Μαυρίδης Σωκράτης, Παναγόπουλος Νικόλαος, Παπαδόπουλος Χ. Σπυρόπουλος Σπυρίδων και Χανδόλια Ν.

Στην «Ενωτική Κίνηση Εμπόρων» υποψήφιοι για το Δ.Σ. είναι οι: Αλεξόπουλος Γεώργιος, Γιαλελή Βασιλική, Βαλεντίνο Γιάννη, Γκιώνης Βασίλειος, Δούκα Μαρία, Θεοδωρακόπουλος Κωνσταντίνος, Κακογιάννης Γεώργιος, Μανέτας Νικόλαος, Ντερντές Δημήτριος, Παναγοπούλου Αρχοντούλα, Πετρίδη Αναστασία, Πόντος Γεώργιος, Προσκεφαλάς Διονύσιος, Ράλλη Χριστίνα, Σερεντέλλος Χρήστος, Σταυράκης Νικόλαος Τσινούκας Γρηγόρης, Φιλιππόπουλος Κωνσταντίνος, Φλέσσας Βασίλειος και Χρονοπούλου Μαρία. Για την ΟΕΕΣΠ οι κ.κ.: Αλεξόπουλος, Γκιώνης, Δούκα, Θεοδωρακόπουλος, Παναγοπούλου, Ντερντές, Πετρίδη, Πόντος, Ράλλη, Τσινούκας, Φιλιππόπουλος και Χρονοπούλου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr