background img
banner
banner

Κοινή εκδήλωση για κοπή πίτας

ΓΙΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΜΑΡΩΝ

Μαζί έκοψαν πίτα για τη νέα χρονιά ο Χορευτικός Όμιλος Καμαρών «Οι Αρχαίες Ρύπες» και ο Προοδευτικός Σύλλογος Καμαρών «Απόλλων», την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στην αίθουσα «Απόλλων» στις Άνω Καμάρες. Μια συνήθεια των τελευταίων χρόνων, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας των δύο πολιτιστικών σωματείων, που δραστηριοποιούνται εδώ και δεκαετίες στο χωριό των Καμαρών , με εξαίρετο έργο το καθένα στον τομέα του.

Ήταν μια ευκαιρία για μέλη και φίλους των συλλόγων να ανταλλάξουν ευχές. Για την πίτα έψαλλε ο ιερέας του Ι. Ν. Υπαπαντή του Κυρίου, Στέφανος Μπαμπίλης, ενώ οι πρόεδροι των συλλόγων αναφέρθηκαν στο έργο των σωματείων αλλά και στη νέα συνεργασία τους καθώς από το Νοέμβριο τα μαθήματα χορού πραγματοποιούνται στην αίθουσα του «Απόλλωνα».

Πλέον η αίθουσα που αποτελεί στολίδι για τη Δυτική Αιγιάλεια είναι ανοικτή για τους Καμαραίους αλλά και τους κατοίκους των γύρω χωριών, σχεδόν όλη την εβδομάδα, προσφέροντάς τους μαθήματα παραδοσιακού χορού, προετοιμασία θεατρικών παραστάσεων και μαθήματα yoga με συνεχή προσπάθεια από τα Δ.Σ, για εμπλουτισμό των παρεχόμενων δραστηριοτήτων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ντίνος Γεώργιος, ο πρόεδρος της Τ.Κ Καμαρών Παναγιώτης Περλέγκας, ο πρόεδρος της Τ.Κ Σαλμενίκου Γεώργιος Μπαβιόλης, πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. Α.Σ «Αχιλλέας» Καμαρών, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου-Δημοτικού-Γυμνασίου & Λυκείου Καμαρών, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φίλοι Άνω Ζήριας», Προοδευτικού Συλλόγου Σαλμενίκου «Το Κάστρο της Ωριάς», της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας Αιγιαλείας και του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr