background img
banner
banner

Κοπή πίτας με ευχές για τη συνέχεια στο Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

Σε όμορφο κλίμα και με ανταλλαγή θερμών ευχών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24/1 η κοπή πίτας του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Αιγίου, στα γραφεία του. Παρόντες, εκτός των λιμενικών, εκπρόσωποι του δήμου Αιγιαλείας και φορέων της περιοχής.

Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκε ο διοικητής του Τμήματος Μιχάλης Κωστάκης, ενώ παρών ήταν και Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών, Αντιπλοίαρχος Νικόλαος Ματούλας.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος που ευχήθηκε καλή δύναμη στον διοικητή και το προσωπικό του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος.

Παρέστησαν ακόμη, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βάσω Ψυχράμη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Βασίλης Χριστόπουλος, ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Φιλιππάτος, η προϊσταμένη του Τελωνείου Αιγίου Σοφία Αντωνάτου, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μπούνιας, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας Βασίλης Ροδόπουλος, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο υποδιοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας Χαράλαμπος Μεταξάς, ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής της Π.Ε.Σ. Θανάση Σωτηρόπουλος και Μίλτος Σταυρόπουλος αντίστοιχα και ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας, που παρέστη και ως εκπρόσωπος του βουλευτή Αχαΐας Άγγελου Τσιγκρή, Αναστάσιος Κατσωνόπουλος.

Ο κ. Κωστάκης ευχήθηκε τα καλύτερα στους παριστάμενους καθώς και για το Τμήμα του, ενημερώνοντας παράλληλα για τις ενέργειες που έχει ξεκινήσει ώστε να μειωθούν τα όρια δικαιοδοσίας του Τμήματος στα ανατολικά κατά 12χλμ. δεδομένου ότι φτάνουν ως τη Λυκοποριά Κορινθίας, προκαλώντας μία πολυπλοκότητα στην διεκπεραίωση υποθέσεων, δεδομένου ότι η έκταση αυτή ανήκει σε άλλο δήμο και επιλαμβάνονται άλλοι λειτουργοί και σε επίπεδο δικαστικό. Μάλιστα, ο διοικητής έκανε γνωστό πως η διαδικασία μείωσης των ορίων δικαιοδοσίας στα ανατολικά, βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα συμβάλλει στο να ελέγχεται καλύτερα η περιοχή.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr