background img
banner
banner

Κ. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: «Η Αιγιάλεια και η μικρομεσαία επιχείρηση έχουν πολλά να δώσουν, αρκεί να εκλεγούν οι κατάλληλοι»

Ένας νέος άνθρωπος με γνώση αλλά και σχέδια για την τοπική αγορά κατέρχεται ως υποψήφιος στις αυριανές εκλογές του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, με τον συνδυασμό «Εμπορική Ενότητα» του Λάμπη Παπαδόπουλου, διεκδικώντας με αξιώσεις την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του γνωστού κοσμηματοπωλείου «Κουλούρης», Κωνσταντίνο Κουλούρη.

Ο ίδιος αναφέρει: ΄΄Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κουλούρης. Γεννήθηκα στο Αίγιο και είμαι 45 χρονών. Τελείωσα το σχολείο στο Αίγιο, στο 1ο Λύκειο Αιγίου το 1992. Έπειτα μετοίκησα για σπουδές στο εξωτερικό, όπου φοίτησα και έλαβα πτυχίο Οδοντιατρικής Σχολής. Επέστρεψα στο Αίγιο εξαιτίας της συναισθηματικής σχέσης που με δένει με τον τόπο.
Σε αυτόν εξάλλου βρίσκονται η εστία και η οικογενειακή μας επιχείρηση, καθώς ο πατέρας μου Ζήσιμος Κουλούρης ίδρυσε τη δεκαετία του 1960 κατάστημα χρυσοχοΐας και ωρολογίων, το οποίο συνεχίζει ανελλιπώς τη λειτουργία του μέχρι σήμερα.

Εργάζομαι σε ατομική ιδιόκτητη επιχείρηση, σε χώρο ο οποίος αποτελεί από μόνος του κόσμημα για την αγορά του Αιγίου.

Διευθύνω με επιτυχία τη μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγής ωρολογίων στη Δυτική Ελλάδα. Είμαι επίσης αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αργυροχρυσοχόων – Ωρολογοπωλών Νομού Αχαΐας΄΄.
Αναφορικά με την υποψηφιότητά του, επισημαίνει: ΄΄Θέτω υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας με την «Εμπορική Ενότητα» και επικεφαλής τον Λάμπη Παπαδόπουλο γιατί πιστεύω ότι η Αιγιάλεια έχει πολλά να δώσει, όπως και η μικρομεσαία επιχείρηση, αρκεί να εκλεγούν επικεφαλής άνθρωποι με αξίες και υλοποιήσιμες ιδέες.
Για αυτόν τον λόγο ζητώ την ψήφο των συναδέλφων εμπόρων και υπόσχομαι ότι θα είμαι στο πλευρό τους΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr