background img
banner
banner

Λάμπης Παπαδόπουλος: “Ψήφος στην «Εμπορική Ενότητα» για ανοιχτό σύλλογο για όλους!”

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Άλλοι το πρωί στους δρόμους, άλλοι το βράδυ σε προγραμματισμό για την επόμενη μέρα! “Εμπορική Ενότητα” – Ανοιχτός σύλλογος για ΟΛΟΥΣ!». Με αυτό το σύνθημα η υποψήφια παράταξη για τις σημερινές εκλογές του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας «Εμπορική Ενότητα» και ο επικεφαλής της Λάμπης Παπαδόπουλος καλούν τους Αιγιαλείς εμπόρους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες να τους στηρίξουν προκειμένου μαζί να χαράξουν τον δρόμο του αύριο για την αγορά του Αιγίου!

Κάλεσμα από τον επικεφαλής

Στο κάλεσμά του ο επικεφαλής Λάμπης Παπαδόπουλος επισημαίνει: ΄΄Καλούμε όλες τις υγιείς ομάδες. Η σημερινή μέρα, η 31η Ιανουαρίου να σημάνει την αρχή της αλλαγής στο εμπορικό γίγνεσθαι της Αιγιάλειας! Σήμερα όλοι οι έμποροι που θέλουν να ανθίσει και πάλι η αγορά, πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες! Όλοι μαζί μέσα από ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, της «Εμπορικής Ενότητας», έχουμε το όραμα, τις γνώσεις και τη διάθεση να αλλάξουμε επιτέλους το παλιό και το φθαρμένο! «Εμπορική Ενότητα», Ανοικτός Σύλλογος για Όλους!΄΄.

Επίσης, εκ μέρους της παράταξης, αναφέρεται: «Ολοένας και περισσότεροι έμποροι και επιχειρηματίες της πόλης στηρίζουν την “Εμπορική Ενότητα”. Εσύ τι επιλέγεις;Τις πράξεις ή τα λόγια; Τις τοποθετήσεις ουσίας ή τις ανούσιες selfies; Τη διαφάνεια στο λειτουργικό του Συλλόγου μας ή την απόκρυψη στοιχείων που πρέπει να γνωρίζουν όλα τα μέλη μας; Τον αγώνα για τα δικαιώματα όλων των εμπόρων ή την εξυπηρέτηση των λίγων εις βάρος των πολλών; Τον Σύλλογο να ακούει τα προβλήματα των εμπόρων και να παίρνει θέση όπως πρέπει ή αυτόν που το αίτημα σου θα περνάει στο Αρχείο; Σήμερα ΕΣΥ κρίνεις το μέλλον σου…

 


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr