background img
banner
banner

ΛΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Όση λάσπη και να ρίξετε, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ “ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ” ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές στον Εμπορικό, Εισαγωγικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Αιγιαλείας τόσο εντείνεται η κατάσταση μεταξύ των υποψηφίων συνδυασμών. Λίγο πριν την εκπνοή του 2019 και ο επικεφαλής της Εμπορικής Ενότητας Λάμπης Παπαδόπουλος κατήγγειλε πως κάποιοι προσπαθούν να διασπείρουν συκοφαντίες για υποψηφίους του συνδυασμού του προσπαθώντας να δημιουργήσουν άσχημες εντυπώσεις…

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει μάλιστα πως έφτασαν μέχρι και να διανείμουν φακέλους με συκοφαντίες συγκεκριμένων προσώπων, τονίζοντας επίσης πως έχουν καταγραφεί και από συστήματα ασφαλείας όσοι τις διέσπειραν! ΄΄Ύστερα από πολλές καταγγελίες από συνάδελφους Εμπόρους και καταγραφές από συστήματα ασφαλείας, ήρθαν στα χέρια μας πολλοί φάκελοι με κατάφωρα συκοφαντικό περιεχόμενο που διανέμουν εδώ και καιρό άτομα που εποφθαλμιούν το θώκο του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας!΄΄, αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

Τους προτρέπει να κοιτάξουν τα… του οίκου τους

Τους προτρέπει δεν να κοιτάξουν τα… δικά τους, λέγοντας τα εξής: ΄΄Τα άτομα αυτά ας ασχοληθούν με τα του οίκου τους και να πάψουν να διασπείρουν συκοφαντίες στους υποψηφίους του ψηφοδελτίου μας. Παρά του ότι το γνωρίζουν πολύ καλά, τους το υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι αυτές οι πράξεις τους διώκονται ποινικά!΄΄.

Καταλήγοντας, ξεκαθαρίζει πως η παράταξή του συνεχίζει, αρκούμενος στο να ευχηθεί… χρόνια πολλά… Συγκεκριμένα, επισημαίνει: ΄΄Συνεχίζουμε όλοι μαζί με αξιοπρέπεια και ενωτικό πνεύμα τον αγώνα μας να γυρίσουμε σελίδα στον πολύπαθο Εμπορικό Σύλλογο. Κάνουμε έναν αγώνα έντιμο και καθαρό με κύριο στόχο τους Εμπόρους μας και τα προβλήματά μας! Κάθε μέρα στελεχώνουν και καινούριοι συνάδελφοι το συνδυασμό μας. Η λάσπη δεν κολλάει πάνω μας! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε χρόνια πολλά!!!΄΄.

Κοντά στους εμπόρους

Εντωμεταξύ, ευχές με εμπόρους της αγοράς του Αιγίου, αντάλλαξαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο επικεφαλής της “Εμπορικής Ενότητας” Λάμπης Παπαδόπουλος και στελέχη της παράταξης του. Οι έμποροι ευχήθηκαν στον πρώην πρόεδρο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, επιτυχία στις εκλογές, με νέο προεδρείο που θα διεκδικεί περισσότερα για την αγορά της πόλης μας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr