background img
banner
banner

Λ. Ασημακόπουλος: «Δεν μας έφεραν ψηλά οι στόχοι, αλλά τα αποτελέσματα»

Αναπόσπαστο κομμάτι του σωματείου Άνω Καστριτσίου ο Λευτέρης Ασημακόπουλος, παίκτης και προπονητής τα τελευταία χρόνια, είναι η ψυχή της ομάδας, στην οποία εμφύσησε τα απαραίτητα στοιχεία και εφόδια της προόδου και μακροβιότητας

Οι παλαιότεροι τον θυμούνται σαν ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή, έχοντας συνεργασία πολλά χρόνια με τον Αχιλλέα Πατρών και στη συνέχεια με τον Ατρόμητο αρχηγός για ένα διάστημα 6 χρόνων το οποίο συνοδεύτηκε με άνοδο στην Δ΄ Εθνική.

Στο Άνω Καστρίτσι βρίσκει τα κίνητρα για να εξακολουθεί να είναι υπηρέτης του αθλήματος κι όπως δηλώνει ο ίδιος: «Την αγαπάω την ομάδα, αν δεν υπήρχε το Α. Καστρίτσι δεν θα είχα ασχοληθεί».

Με το Α. Καστρίτσι να αναδεικνύεται ως τώρα η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, κάναμε ένα εποικοδομητικό διάλογο με τον μεγαλοπαράγοντα Λευτέρη Ασημακόπουλο, ο οποίος στο σημερινό διοικητικό σχήμα αναφέρεται σαν γενικός αρχηγός.

Πέρυσι στα μπαράζ παραμονής φέτος πορεία πρωταθλητισμού, ποιο είναι το μυστικό;

Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Είμαστε μια παρέα με αγαπημένα όλα τα παιδιά. Δεν ήταν ούτε είναι βασικός μας στόχος το πρωτάθλημα, γεγονός που μας έχει απομακρύνει το άγχος. Φέραμε καλά αποτελέσματα …τρώγοντας έρχεται κι η όρεξη, μας βρήκε το τέλος του α΄ γύρου στην κορυφή.

Με την ενίσχυση της ομάδας πως κινείστε;

Πήραμε τον Γιώργο Γκοτσόπουλο από την Θύελλα, ο οποίος έκανε από το πρώτο του παιχνίδι την διαφορά. Γύρισε και ο Παναγιώτης Μπαλατής από τιμωρία. Επέστρεψαν στην ομάδα οι Παναγιώτης και Κώστας Σταθόπουλος. Στον αντίποδα αποχώρησαν ο αρχηγός Βασίλης Κυριακόπουλος που έπαιζε σε θέση λίμπερο και ο Θανάσης Μέρμελας (αμυντικό χαφ), που πήγε ειδικός φρουρός. Θέλοντας να καλύψουμε αυτές τις θέσεις, θα πάρουμε τον Αριστείδη Μπουρνάκα και ίσως τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο από τον Άρη.

Πως βλέπετε το πρωτάθλημα, ξεχωρίσατε κάποιες ομάδες που σας έβγαλαν θετική εντύπωση;

Ποιοτικά για φέτος δεν θα έβαζα καλό βαθμό τουλάχιστον για τον δικό μας όμιλο που παρακολουθούμε ανελλιπώς. Συγκρίνοντας θεωρώ ότι καλύτερο ήταν το προπέρσινο πρωτάθλημα.
Από ομάδες μου άρεσε η Άβυθος, όπως και η Φλόγα Ροδιάς, ο Φοίνικας / Ζήρια. Θεωρώ ότι αδικείται από τη θέση του ο Αχιλλέας Καμαρών, τέλος πιστεύω ότι ο Ψαθόπυργος έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα.

Μπορεί να αλλάξει κάτι στην διάρκεια του β΄ γύρου και από τι θα εξαρτηθεί;

Όλα πιθανά είναι κι αυτό γιατί πολλές ομάδες, ψηλά και χαμηλά, κυμαίνονται στα ίδια περίπου επίπεδα, που σημαίνει ότι όλα μπορεί να γίνουν. Μεγάλο ρόλο μπορεί να παίξει η μεταγραφική ενίσχυση, όπως και το «γεμάτο» πρόγραμμα των προπονήσεων, που θα φέρει την διάρκεια στον ανταγωνισμό.

Ένα από τα καθοριστικά παιχνίδια για το Α. Καστρίτσι είναι το ερχόμενο ντέρμπι με Ψαθόπυργο. Πόσο έτοιμοι είστε, ποιο το μέγεθος αισιοδοξίας για σας τους τυπικά γηπεδούχους;

Από αισιοδοξία …ξεχειλίζουμε, άγχος δεν έχουμε, ο Ψαθόπυργος είναι πολύ καλή ομάδα. θα παίξουμε για το καλύτερο, χωρίς να στεναχωρηθούμε στην περίπτωση που δεν νικήσουμε.
Δεν σας κρύβω ότι κάπου μας φοβίζουν κι οι μεγάλες υποχρεώσεις της Α΄ κατηγορίας. Ενδεχόμενη άνοδος μπορεί να μας αναγκάσει να αλλάξουμε πράγματα, να χαλάσουμε αυτό το οικογενειακό κλίμα που έχουμε δημιουργήσει βήμα προς βήμα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr