background img
banner
banner

Μήνυμα προς τους εμπόρους, καταγγελία προς την απερχόμενη διοίκηση

30 ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ “ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ” – ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Αμέσως μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου, ο κ. Παπαδόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Με τιμή σας παρουσιάζουμε τα 30 ονόματα των Εμπόρων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Εμπορικής Ενότητας. Ένα ολοκληρωμένο, ενωτικό, πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που θα προσπαθήσει να γυρίσει τις μελανές σελίδες του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας! Ευχαριστώ για άλλη μια φορά όλους τους συνάδελφους Εμπόρους, για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με θέσουν μπροστάρη σε αυτό τον αγώνα! Τους υπόσχομαι πως δεν θα προδώσω ποτέ την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν! Υπόσχομαι σε όλους τους Εμπόρους μέλη μας πως θα κρατήσουμε ψηλά την σημαία της Διαφάνειας, της Αγωνιστικότητας, της Αξιοπρέπειας και της Ταπεινότητας! Θα υπηρετήσουμε με πίστη το καταστατικό μας και θα ανοίξουμε τις πόρτες του Συλλόγου μας σε ΟΛΟΥΣ!!!

Παρέδωσαν στον… αντίπαλο συνδυασμό

Εν τω μεταξύ, τις ενστάσεις της, σε ό,τι αφορά την διαδικασία κατάθεσης του ψηφοδελτίου, εκφράζει η «Εμπορική Ενότητα», χαρακτηρίζοντας ως «παραφωνία» το γεγονός ότι εκπρόσωποι του έτερου ψηφοδελτίου και μέλη του απερχόμενου προεδρείου επέμειναν και παρέλαβαν τον φάκελο με το ψηφοδέλτιο της Εμπορικής Ενότητας και όχι η Εφορευτική Επιτροπή.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε: «Μονά, ζυγά δικά τους ακόμα και σήμερα. Αυτοί έχουν τα πάντα και εμείς μόνο σκοτάδι! Δεν μας πτοούν, ούτε μας τρομάζουν τα χτυπήματα κάτω από την μέση, έτσι και αλλιώς δύο χρόνια τώρα μόνο αυτό κάνουν!. Προχωράμε δυνατά, ενωτικά με Εμπόρους παλιούς αλλά και νέους που αντιπροσωπεύουν όλη την αγορά και έχουν δώσει τόσα χρόνια δείγματα γραφής! Όλοι μαζί, ενωμένοι για το καλό του εμπορίου και της τοπικής επιχείρησης! Όλοι μαζί να ανοίξουμε και πάλι τις πόρτες του Συλλόγου μας! Όλοι μαζί με κύριο στόχο σαν επερχόμενη διοίκηση να διεκδικήσουμε μαζί με άλλους φορείς της περιοχής τα αυτονόητα για μια Αιγιάλεια που θα μας κρατήσει κοντά της. Στις 31 Ιανουαρίου οι έμποροι θα ψηφίσουν για τους ίδιους, τα παιδιά τους τις οικογένειες τους! Στις 31 Γενάρη θα μιλήσουν οι αληθινοί Έμποροι με τα πραγματικά προβλήματα! Αφήνοντας πίσω τα κακέκτυπα του παρελθόντος, ανοικτοί προς όλους, υποσχόμαστε πως θα δουλέψουμε άοκνα, με ταπεινότητα και διαφάνεια! Φτάνει πια η εσωστρέφεια! Φτάνουν πια οι κλειστές πόρτες! Φτάνουν τα αυτόφωρα, τα χαμένα Open Mall και οι αποτυχημένες λευκές νύχτες! Φτάνουν τα συμβούλια χωρίς ηχητικά! Φτάνουν οι εγγραφές σε μια νύχτα των φίλων τους! Φτάνουν οι λαχειοφόροι, τα τραπεζώματα και τα πάρτι υπέρ κάποιου ιερού σκοπού, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για τα έσοδα αυτών των δράσεων. Φτάνουν πια τα δικά τους πορίσματα χωρίς ονοματεπώνυμο! Φτάνει η λάσπη η κατηγόρια και το δυσώδη στόμα τους σε όποιον δεν τους κάνει τα χατίρια και δεν συμφωνεί μαζί τους! Ευτυχώς που είχα ενημερώσει ότι για όλα τα Δ.Σ. που παρακολούθησα, θα κρατάω ηχητικά, ως μέλος του συμβουλίου που έχει έννομο συμφέρον. Ως εδώ…».

Δώστε μας την δύναμη να ανοίξουμε τις πόρτες σε ΌΛΟΥΣ

Κατέληξε δε ως εξής: «Όλοι οι έμποροι σαν μια γροθιά θα γυρίσουμε σελίδα! Όλοι μαζί θα φέρουμε την αξιοπρέπεια που αρμόζει στο βάρος του συλλόγου μας!
Δώστε μας την δύναμη να τα κάνουμε πράξη. Δώστε μας την δύναμη να ανοίξουμε τις πόρτες σε ΌΛΟΥΣ. Έχουμε την δύναμη, τις γνώσεις, το πάθος και το όραμα για να υλοποιήσουμε αυτά που υποσχόμαστε! Το κάναμε μια φορά και θα το ξανακάνουμε! Σας θέλουμε όλους μαζί μας, κανένας δεν περισσεύει! Αγαπητοί συνάδελφοι Έμποροι, <<συνεχίζουμε από εκεί που μας σταμάτησαν>>! Ό,τι και να κάνουν, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…!!! <ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ>, ανοιχτός σύλλογος για όλους!!!


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr