background img
banner
banner

Μεγάλος κύκλος επαφών για το καλό των εμπόρων

ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»

Συνεχίζεται ο κύκλος των επαφών του επικεφαλής και των μελών της υποψήφιας για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου παράταξης «Εμπορική Ενότητα» με τοπικούς παράγοντες, εκπροσώπους της δημοτικής αρχής και των δημοτικών παρατάξεων, παραγωγικών φορέων αλλά και εμπόρων, επιχειρηματιών και καταστηματαρχών. Σκοπός του Λάμπη Παπαδόπουλου και των συνεργατών του είναι η πλήρης καταγραφή προτάσεων ούτως ώστε να ετοιμάσουν με ακρίβεια το πρόγραμμα που θα εφαρμόσουν εφόσον αναλάβουν την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου, με γνώμονα πάντα το καλό των εμπόρων.

Με τους επικεφαλής παρατάξεων

Να σημειωθεί ότι η «Εμπορική Ενότητα» είναι η μόνη που έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους περισσότερους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Προσφάτως, ο κ. Παπαδόπουλος συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της Κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» Τάκη Παπακωνσταντινόπουλο (φώτο), στο πλαίσιο επαφών με φορείς της περιοχής της Αιγιάλειας.

Παρόντες από την Εμπορική Ενότητα ήταν ο επικεφαλής Λάμπης Παπαδόπουλος, καθώς και ο Νίκος Παναγόπουλος και η Νικολέτα Χανδόλια. Πραγματοποιήθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση όπου και οι δυο πλευρές εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον της περιοχής, γενικότερα, για εμπορικά θέματα, αλλά και καθαρά τοπικά, που απασχολούν όλους τους Αιγιαλείς.
Τόσο ο κ. Παπακωνσταντινόπουλος όσο και ο κ. Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του συμφώνησαν πως ασφαλιστικό, φορολογικό, αλλά και αυξήσεις στα δημοτικά τέλη είναι κατά γενική ομολογία ένας επιπρόσθετος βραχνάς, που έρχεται να προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα στην ήδη πολύπαθη μικρομεσαία επιχείρηση. ΄΄Εμείς, ως Εμπορική Ενότητα δεσμευτήκαμε πως ως επερχόμενη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, να ανακάμψει η τοπική αγορά και οικονομία!΄΄, αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ευχές για καλή επιτυχία από τον κ. Παπακωνσταντινόπουλο.

Επιπλέον, η «Εμπορική Ενότητα» παρουσιάζεται έτοιμη να καταθέσει πλήρες και δυνατό ψηφοδέλτιο ως μεθαύριο Παρασκευή που εκπνέει η προθεσμία που έχει δοθεί εν όψει των εκλογών που θα διεξαχθούν την μεθεπόμενη Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

Σήμερα η Γενική Συνέλευση για την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Αξίζει να αναφερθεί πως σήμερα, στις 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου πρόκειται για διεξαχθεί η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση για την εκλογή των τριών μελών (συν δύο αναπληρωματικών) για τις εκλογές της 31ης Ιανουαρίου.

Ο κ. Παπαδόπουλος απηύθυνε κάλεσμα στους συναδέλφους του εμπόρους, επιχειρηματίες, καταστηματάρχες και σε κάθε μέλος του Συλλόγου να δώσει το «παρών». ΄΄Καλούμε τους συναδέλφους να είναι παρόντες στην σημερινή συνέλευση ώστε να εκλεγεί από μεγάλο όγκο μελών του συλλόγου η Εφορευτική Επιτροπή. Είναι ανάγκη τα μέλη να «αγκαλιάσουν» και να στηρίξουν τον Σύλλογο, δείχνοντας το ενδιαφέρον τους από την σημερινή γενική συνέλευση΄΄, σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάμπης Παπαδόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr