background img
banner
banner

Με γνώση, αξιοπρέπεια, ήθος και αγωνιστικότητα προς τις εκλογές του Εμπορικού!

Η «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» ΤΟΥ ΛΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Τον… σφυγμό της αγοράς και κατ’ επέκταση κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας αγγίζουν καθημερινά η υποψήφια για τις εκλογές του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας παράταξη «Εμπορική Ενότητα» και ο επικεφαλής της Λάμπης Παπαδόπουλος. «Όπλα» τους, η γνώση των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο των εμπόρων και τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχή, καθώς και το τρίπτυχο «αξιοπρέπεια, ηθικές αξίες και αγωνιστικότητα».

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Λάμπης Παπαδόπουλος έχει επισκεφθεί κάθε κατάστημα καταγράφοντας τους προβληματισμούς αλλά και τις προτάσεις των συναδέλφων του, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί το πλάνο της επόμενης ημέρας στον Εμπορικό Σύλλογο, επιθυμώντας να συνεχίσει το έργο του που κόπηκε στη μέση με την αποπομπή του τον Νοέμβριο του 2017. Σχετικά με την επαφή του με τους εμπόρους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες της περιοχής, ο ίδιος αναφέρει: ΄΄Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί έχουμε καταφέρει να πιάσουμε τον παλμό των ανθρώπων αυτών με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά. Με ανοιχτό μυαλό καταγράφουμε τα προβλήματά τους και καταρτούμε σχέδιο δράσης ώστε να το υλοποιήσουμε αμέσως όταν αναλάβουμε, γιατί τα προβλήματα δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και δική μας υποχρέωση είναι να ασκήσουμε πιέσεις… Προχωρούμε με αξιοπρέπεια, με ήθος και πνεύμα αγωνιστικότητας΄΄.

Διαρκής ενημέρωση, διεύρυνση πνεύματος, εξαγωγή συμπερασμάτων για τις ενδεδειγμένες λύσεις

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαδόπουλος έχει ένα ακόμη πλεονέκτημα. Η ενασχόλησή του με την Ομοσπονδία και την ΕΣΕΕ, η συμμετοχή σε συνεδριάσεις και η διαρκής ενημέρωσή του, τον έχουν καταστήσει γνώστη των θεμάτων και του έχουν δώσει κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με το ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος αντίδρασης και διαχείρισης του κάθε θέματος ξεχωριστά. Μάλιστα, η ενημέρωσή του για την κατάσταση που επικρατεί σε άλλες πόλεις επίσης τον βοηθά να εξάγει συμπεράσματα. Η καθημερινή κατατόπισή του δε για τα θέματα των εμπόρων, τον καθιστούν γνώστη της κατάστασης και έτοιμο να παλέψει σε όλα τα επίπεδα για την προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων του.

Πολυσυλλεκτικό, δυνατό ψηφοδέλτιο

Σε καμία περίπτωση ωστόσο ο ίδιος δεν θεωρεί ότι μπορεί να εργαστεί μόνος του για τον εμπορικό – επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής. Σύμμαχός του σε κάθε προσπάθεια θα είναι οι έμπειροι αλλά και με διάθεση να προσφοράς συνεργάτες του, οι οποίοι απαρτίζουν και το ψηφοδέλτιο της «Εμπορικής Ενότητας». Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν δώσει δείγματα γραφής μέσα από την συνδικαλιστική τους υπόσταση και δραστηριοποιούνται χρόνια στο τοπικό εμπόριο, αλλά και νεότερους που επιθυμούν την αγορά απαλλαγμένη από τα προβλήματα να βαδίζει με πρόγραμμα σε αναπτυξιακά μονοπάτια. Στα αξιοσημείωτα είναι και το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο της «Εμπορικής Ενότητας» είναι πολυσυλλεκτικό, καλύπτει όλο το φάσμα του εμπορικού – επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και κάθε εμπορικό δρόμο της πόλης με αντιπροσωπευτικό αριθμό υποψηφίων. Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, ΄΄το ψηφοδέλτιό μας είναι αντιπροσωπευτικό και πολυσυλλεκτικό. Αποτελείται από ανθρώπους που είναι γνώστες της κατάστασης και επιθυμούν να δουλέψουμε μαζί για τον σύλλογο και την αγορά. Είμαι χαρούμενος που τους έχω στο πλευρό μου και πιστεύω ότι μαζί θα καταφέρουμε να περάσουμε τον σύλλογο σε μία νέα εποχή΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr