background img
banner
banner

Με νίκη άρχισε και το 2020 ο Παναιγιάλειος 3-0 τον Δαβουρλή | ΦΩΤΟ

Αγριεμένοι και …χαρμανιασμένοι από την διακοπή του πρωταθλήματος οι «μελανόλευκοι», έκαναν επαναστατική είσοδο στον αγωνιστικό χώρο της Αγυιάς, φλερτάροντας με το πρώτο γκολ και απειλώντας τον Δαβουρλή από τα 20΄΄. Ο Γκάτσης έβγαλε την ασίστ, ο Μπούνας την κεφαλιά ελάχιστα άουτ.

Στο 5΄ η ανατροπή του Μπούνα στην περιοχή από τον Τελέγκο, δεν συγκίνησε τον διαιτητή Σαφαρίκα, που έδειξε συνεχίζεται στο παιχνίδι, ακούγοντας παράλληλα τα πρώτα …γαλλικά από τους φιλάθλους.

Ασφυκτική πίεση μέχρι το γκολ

Αν δεν έμπαινε γκολ, οι «μελανόλευκοι» δεν ησύχαζαν. Στο 8΄ ο Μπούνας γύρισε την μπάλα παράλληλα στην εστία του Κοκοτσή, ο Χριστόπουλος δεν πρόλαβε την προβολή στην κενή εστία.

Στο 24΄ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση ο Γκάτσης, ύστερα από πάσα του Χριστόπουλου, τα αμυντικά σώματα έσωσαν σε κόρνερ. Στο 25΄ το κόρνερ του Μπούνα βρήκε τον Γκάτση αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο έξω.

ΓΚΟΟΛ εκπληκτικό ο Μπακατσέλος στο 27΄ με μονοκόμματο σουτ στην κίνηση, ύστερα από διώξιμο των αμυντικών. Το 1-0 άνοιγε τον δρόμο  της νίκης του Παναιγιάλειου.

Ο Μπακατσέλος με φοβερό βολέ το 0-1

Δοκάρι ο Σπανογιάννης

Το επιθετικό κρεσέντο του Παναιγιάλειου παρέμεινε και μετά το γκολ. ο Γκάτσης στο 29΄ δεν μπόρεσε να τελειώσει την ασίστ του Χριστόπουλου, ενώ στο επόμενο λεπτό ο επιθετικός του Παναιγιάλειου ζήτησε πέναλτι στην ανατροπή του μπαίνοντας στην αντίπαλη περιοχή.

Ακολούθησε το δοκάρι του Σπανογιάννη στο 32΄ και η προσπάθεια άουτ του Μπούνα από την πάσα του Λιάτου.

Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο ημίχρονο, ήταν η κεφαλιά άουτ του Κουμπουρλή μετά την πάσα του Λαζαρίδη.

Με το που μπήκε στο παιχνίδι ο Μπίτρας το 0-3

2-0 και πιο κοντά στη νίκη

Ο Μπούνας δεν συγχώρεσε την ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας στο 59΄ και διαμορφώνοντας το 2-0, έφερνε τον Παναιγιάλειο ένα βήμα από τη νίκη. Το 2ο γκολ μείωσε κάπως την επιθετική δραστηριότητα των φιλοξενούμενων, που είχαν γκολ στο 68΄ με τον Γκάτση το οποίο δεν μέτρησε, σουτ του Χριστόπουλου στο 78΄ που απέκρουσε δύσκολα και με 2η προσπάθεια ο Κοκοτσής, τελειώνοντας οριστικά με την υπόθεση νίκη, ύστερα από το 3-0 του Μπίτρα στο 88΄. Άξιο αναφοράς ότι ο επιθετικός του Παναιγιάλειου είχε περάσει αλλαγή πριν ένα λεπτό και σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.

Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο αμυντικός του Δαβουρλή Μακρής στο 82΄.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ (Δ. Ράπτης): Κοκοτσής, Μακρής, Τελέγκος (69΄ Νασόπουλος), Καραμπούλας, Σ. Πρέμπτος, Βετούλας, Λαζαρίδης, Στάμος, Κουμπουρλής (79΄ Μπούρσαλης), Αντύπας (77΄ Βάρδας), Ανδρεοσόπουλος (46΄ Μανούσος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Λελούδας, Α. Σπυρόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Καφεντζής (84΄ Σταθακόπουλος), Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος, Μπούνας, Κουραχάνης (67΄ Σκούτας), Λιάτος, Γκάτσης (87΄ Μπίτρας), Χριστόπουλος (79΄ Οικονόμου).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr