background img
banner
banner

Με νόστιμα κεράσματα και όμορφες μουσικές!

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Tο απόγευμα της Κυριακής έγινε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιάλειας και Καλαβρύτων, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιονίου Βιβλιοθήκης στο Αίγιο. Ήταν μία όμορφη γιορτή με νόστιμα κεράσματα και όμορφες μουσικές!
Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Αθανάσιος Λιακόπουλος, εφημέριος του Μητροπολιτικού ναού Παναγίας Φανερωμένης με τις ευχές του για μία δημιουργική χρονιά. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ψύχας έκανε σύντομο χαιρετισμό και μία μικρή ενημέρωση για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν αλλά και για τις άμεσες μεγάλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, ενώ ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, τη συμμετοχή τους και τη συνεχή υποστήριξή τους προς το Σύλλογο.
Εκτός της καθιερωμένης βασιλόπιτας προσφέρθηκαν καφές και τσάι που συνοδεύτηκαν από πλήθος γλυκών και αλμυρών εδεσμάτων. Στη συνέχεια όλοι μαζί διασκέδασαν, χόρεψαν και τραγούδησαν αγαπημένα τραγούδια παρέα με μελωδίες από τον Πάτροκλο Γρυλλή (κιθάρα -φωνητικά) και την εξαιρετική Ελευθερία Βλάσση (φωνή) μέχρι αργά το βράδυ.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν για άλλη μια φορά όλους όσους τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους το Σύλλογο. Και ζητεί συγγνώμη από όσους ήθελαν να παραστούν αλλά δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν λόγο περιορισμένου χώρου. Ευχαριστεί ολόψυχα και από καρδιάς όλες τις φίλες και μέλη του Συλλόγου για την ευγενή προσφορά των εδεσμάτων και, εύχεται σε όλους ατομική και οικογενειακή, σωματική και πνευματική υγεία!


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr