background img
banner
banner

Με το δεξί το 2020 για το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου

Με σχεδιασμό δράσεων, προγραμματισμό και συνεργασίες ξεκίνησε η νέα χρονιά για το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου, όπως άλλωστε έκλεισε και το 2019. Οι πρώτες μέρες του Γενάρη σήμαναν την επανέναρξη των μαθημάτων χορού για όλα τα τμήματα του συλλόγου, στα τέλη του μήνα το Χ.Ε.Α. θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τη «Βοστίτσα» ενώ στις αρχές Φλεβάρη θα γίνει ένα παραδοσιακό γλέντι.

Συγκεκριμένα στις 25 και 26 Γενάρη, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τη «μυστική συνέλευση της Βοστίτσας», τμήμα ενηλίκων του Χορευτικού Εργαστηρίου θα πάρει μέρος στην παρέλαση, ενώ χορευτές και χορεύτριες του συλλόγου θα παρουσιάσουν δρώμενο σχετικό με την επετειακή μέρα, θα χορέψουν δύο τραγούδια με αναφορά στην επαναστατική περίοδο και θα συμμετάσχουν και σε θεατρική παράσταση.

Το Σάββατο 1 Φλεβάρη το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου θα κόψει την πίτα του για τη νέα χρονιά και οργανώνει, παράλληλα, παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα «Πεντάηχο». Η κοπή πίτας και το γλέντι θα γίνουν στην αίθουσα «Μαργαρίτα» (ξενοδοχείο Telis), στις 9.00 το βράδυ με φαγητό, ποτό και πολύ χορό. Οι ενδιαφερόμενοι (μέλη, φίλοι του συλλόγου και πολίτες που αγαπούν το χορό) μπορούν να απευθύνονται για προσκλήσεις και πληροφορίες στα μέλη του Δ.Σ. και στο γραφείο του Χ.Ε.Α. (Ανδρέου Λόντου 49, τηλ. 2691020041).

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του συλλόγου (διοικητικό συμβούλιο και γυμναστές) άρχισαν τις προετοιμασίες για θεματικές παραστάσεις (1-2 παραστάσεις μέχρι τον Ιούνιο), δράσεις με θέμα τον παραδοσιακό χορό και τη μουσική αλλά και εκδηλώσεις για όλα τα τμήματα του συλλόγου (παιδικά και ενηλίκων). Επίσης, γίνονται και συζητήσεις για παρουσίαση θεματικής παράστασης σε μεγάλο διεθνές φεστιβάλ, μέσα στο καλοκαίρι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr