background img
banner
banner

«Μονόδρομος» οι εκδόσεις του Ιδρύματος Ελισάβετ Σιαφλά Μπαλόγλου

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ

Στην έκδοση του περιοδικού «Μονόδρομος» σε συνέχεια του επετειακού λευκώματος που εξέδωσε, προχώρησε το Ίδρυμα Ελισάβετ – Σιαφλά Μπαλόγλου, πρόεδρος του οποίου είναι ο καταγόμενος από την Ακράτα Γεώργιος Β. Σιαφλάς.

Στο «Μονόδρομος Ι» συμπεριλαμβάνεται όλο το ιστορικό αρχείο και οι εκδηλώσεις του Ιδρύματος από το 2014 έως και το 2018 όπως επίσης και έργα πλήθους αξιόλογων ποιητών.
΄΄Η επιθυμία μου αυτή είναι και επιθυμία των συνεργατών μου, που στηρίζουν την προσπάθεια όπως επισής και του Διοικητικού Συμβουλίου που διοικεί το Ίδρυμα΄΄, αναφέρει ο κ. Σιαφλάς.
Η κατεύθυνση του περιοδικού λογοτεχνική με ποιοτικά συστατικά περιλαμβάνει όλα τα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα.

Ο ίδιος ο κ. Σιαφλάς είχε ήδη εκδώσει τα τελευταία τριάντα χρόνια τρία περιοδικά («Living», «Πλεύση», «Defence Focus»), έξι ποιητικές συλλογές και την αυτοβιογραφία του.
Ως γνωστόν, το Ίδρυμα Ελισάβετ – Σιφλά Μπαλόγλου προχωρά κάθε χρόνο στην βράβευση αποφοίτων λυκείων που αρίστευσαν από τον δήμο Πειραιά και την Ανατολική Αιγιάλεια.
Επίσης, λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη, έχοντας συγκεντρώσει περίπου 6.000 τίτλους βιβλίων καταγεγραμμένους σε ηλεκτρονική πλατφόρμα του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης. Τέλος, προάγει λογοτεχνικές δραστηριότητες, πανελλήνιο διαγωνισμό ποίησης και εκδόσεις μυθιστορημάτων, δοκιμίων, επιστημονικών εργασιών κ.λπ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr