background img
banner
banner

Ξεχωρίζει η ενημερωτική εκδήλωση για την Ενδοοικογενειακή Βία

TO ΣΑΒΒΑΤΟ 11/1 ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ»

Μια πολύ σημαντική ημερίδα με εκλεκτούς ομιλητές, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Αιγιαλείς, αύριο Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 17:00, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Αλέκος Μέγαρης», με τίτλο: «Ανήλικος Παραβάτης- Ανήλικο Θύμα-Ενδοοικογενειακή Βία: Πρόληψη, ανίχνευση και αντιμετώπιση». Διακεκριμένες προσωπικότητες από το χώρο της δικαιοσύνης, της εκπαίδευσης και εκπρόσωποι φορέων θα ενημερώσουν το κοινό για το κρίσιμο ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας και την ανήλικης παραβατικότητας, με έμφαση στην πρόληψη, την ανίχνευση και την αντιμετώπιση τους.

Ομιλητές:

1) Ξένη Δημητρίου-Bασιλοπούλου Eισαγγελέας του Αρείου Πάγου Επί Tιμή.
2) Γεώργιος Νικολαΐδης, Διευθυντής της Δ/νσης Ψυχικής Yγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Iνστιτούτου Yγείας του Παιδιού, Πρόεδρος της Eπιτροπής Lanzarote του Συμβουλίου της Eυρώπης.
3) Θεώνη Kουφονικολάκου, Συνήγορος του Παιδιού.
4) Στέφανος Aλεβίζος, Ψυχολόγος, Yπ. Διδάκτορας Παντείου Πανεπιστημίου, Συντονιστής του Kέντρου Eκπαίδευσης-Eπιμόρφωσης του Oργανισμού (Χαμόγελο του Παιδιού).
5) Πράσινοι Φίλοι 1ου Γυμνασίου Αιγίου: Συμπεριφορά των Κακοποιημένων παιδιών στο σχολείο.
Τη συζήτηση θα συντονίσει o φιλόλογος Παναγιώτης Βάγιας.

Είσοδος Ελεύθερη. Διοργάνωση: Δήμος Αιγιαλείας, ΔΗΚΕΠΑ, Πράσινοι Φίλοι 1ου Γυμνασίου. Υποστήριξη: Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Ένωση Γυναικών Ελλάδας Παράρτημα Αιγίου, Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Αιγιαλείας, Ένωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Δήμου Αιγιαλείας, Σύλλογος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Β’ ΕΛΜΕ Αχαΐας, Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου, Εθελοντική Ομάδα Διέξοδος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr