background img
banner
banner

Ο Παναιγιάλειος 3-0 τον Άρη Πατρών | ΦΩΤΟ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ταμπουρομένος και σε αναζήτηση αντεπίθεσης ο Άρης, την έβγαλε «καθαρή» στο α΄ ημίχρονο, έχοντας μια τελική άουτ με τον Σπυρόπουλο, ύστερα από αμυντικό λάθος.

Το πρώτο «αχ» από τις κερκίδες, ακούστηκε στην σέντρα σουτ του Χριστόπουλου στο 12΄, με την μπάλα να περνά δίπλα στο κάθετο δοκάρι του Χάχαλη και δίπλα στο πόδι του Γκάτση που έβαλε την προβολή για να την σπρώξει στα δίχτυα.

Σπουδαία διπλή ευκαιρία χάθηκε για τον Παναιγιάλειο στο 26΄ με τους Μπούνα και Γκάτση.

Στο 38΄ ο Μπούνας από θέση για γκολ, είχε την κόντρα του Μεντζελόπουλου που παραχώρησε κόρνερ.

Επιθετικός μονόλογος στο β΄ μέρος

Ένα γκολ ήθελε ο Παναιγιάλειος για να προσθέσει λίγη ουσία στην επιθετική του «συνταγή». Το βρήκε στο 52΄ από τον Σκούτα, που πλάσαρε διαγώνια τον Χάχαλη, ύστερα από γύρισμα του Γκάτση.

Λίγο έλειψε να πανηγυρίσει και το 2-0 ο Σκούτας, όταν στο 59΄ πήρε από τον Καφεντζή και σούταρε, για να αποκρούσει σωτήρια ο Χάχαλης.

Η «μελανόλευκη» πίεση απέφερε ένα 2ο γκολ με δημιουργό τον Σκούτα, που έβγαλε ασίστ για το 2-0 στον Γκάτση, στο 60΄.

 Ντεμπούτο Μάριου Σπυρόπουλου

Ο νεοαποκτηθείς Μάριος Σπυρόπουλος έκανε την είσοδό του στο γήπεδο για την παρθενική του εμφάνιση με την Αιγιώτικη ομάδα στο 62΄. Στο 63΄ ετοιμάστηκε να πανηγυρίσει, αλλά ο Φραγκάκος απέκρουσε το πλασέ του με το κεφάλι, μπροστά στην εστία.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 72΄ και ο Καφεντζής, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Σπυρόπουλο, βγήκε απέναντι στον Χάχαλη που τον απέκρουσε.

Αποβολή και τρία δοκάρια

Το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Άρη, είχε ήδη στοιχίσει 5 κίτρινες κάρτες από το α΄ ημίχρονο. Ακολούθησε η 6η κίτρινη στο β΄ μέρος και δεν άργησε να βγει η κόκκινη του διαιτητή Καδδά στον Μιχαλόπουλο, αντικρίζοντας την 2η κίτρινη στο 66΄.

Το επιθετικό τέμπο του Παναιγιάλειου διήρκησε μέχρι το φινάλε. Οι επιθετικές προσπάθειες απέφεραν ευκαιρίες για γκολ, δοκάρι με τον Σταθακόπουλο στο 77΄, δυο δοκάρια στην ίδια φάση του Γκάτση στο 92΄, για να ακολουθήσει σε μια φάση διάρκειας το 3-0 από τον Παπαδόπουλο, ενώ στο επόμενο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Μπούνα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χ. Λελούδας – Α. Σπυρόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Καφεντζής, Παπασπηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος (74΄ Σταθακόπουλος), Μπούνας, Σκούτας (81΄ Πλατυκώστας), Λιάτος (20΄ λ.τ. Κουραχάνης), Γκάτσης, Χριστόπουλος (62΄ Σπυρόπουλος).

ΑΡΗΣ Π. (Ι. Βογιατζής): Χάχαλης, Νταφογιάννης (64΄ Ραμόπουλος), Θεοδοσόπουλος, Τσαρτόλιας (71΄ Παναγόπουλος), Φραγκάκος, Μεντζελόπουλος, Γράβαλος (82΄ Κωνσταντόπουλος), Γκολφίνος, Μιχαλόπουλος, Μητρόπουλος, Φούφουλας (78΄ Αποστολόπουλος)


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr