background img
banner
banner

Έβαλε φωτιά σε καρναβαλικές κατασκευές στην Πάτρα!

Στη σύλληψη ενός ιερέα 40 ετών, ο οποίος κατάγεται από την Πάτρα ωστόσο ιερουργεί σε ορεινό χωριό της Αιγιάλειας, προχώρησε το βράδυ της Τρίτης 21, η Αστυνομία. Ο ιερέας κατηγορείται για τους εμπρησμούς καρναβαλικών κατασκευών!

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ της Τρίτης, ο 40χρονος ιερέας φέρεται να έβαλε φωτιά με εύφλεκτο υλικό σε μπάστακα που είχε τοποθετηθεί στην περιοχή του Ακταίου στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Λίγο αργότερα αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον ιερέα, ο οποίος λειτουργεί σε ενορία της Αιγιάλειας και διαμένει στην Πάτρα.

Για τον ιερέα ορίσθηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος, με τον συνήγορο υπεράσπισής του να τονίζει πως «η πράξη, όπως φαίνεται ότι τελέστηκε, δεν έχει ως κίνητρα την απλή ποινική παραβατικότητα, αλλά έχει ένα θρησκευτικό εφαλτήριο, το οποίο ακόμα δεν έχουμε μπορέσει να εξιχνιάσουμε και να ερμηνεύσουμε, ώστε να μπορούμε να αποδώσουμε τα πράγματα, όπως πραγματικά έχουν». Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Τρίτης είχαν καταστραφεί από φωτιά τρεις ακόμα καρναβαλικοί μπάστακες, ο ένας μάλιστα μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο της Πάτρας…


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr