background img
banner
banner

Προγραμματίζονται οι καλύτερες καρναβαλικές εκδηλώσεις που έγιναν ποτέ!

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ – ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Οι βάσεις ώστε να διοργανωθούν οι πιο κεφάτες, πρωτότυπες και πολυπληθείς καρναβαλικές εκδηλώσεις που έγιναν ποτέ στο Αίγιο, μπήκαν στην χθεσινή συνάντηση που πραγματοποίησε η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αιγιάλειας. Για πρώτη φορά συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των Συλλόγων Γονέων από όλη την Αιγιάλεια, από Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, μεταφέροντας τον ενθουσιασμό αλλά και την πρόθεση συμμετοχής των μελών τους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο, με τον πρόεδρο της Ένωσης Μένιο Κουτρόπουλο να τους καλωσορίζει και να τους αναλύει το φετινό πλάνο που έγινε ομόφωνα αποδεκτό. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, όπως μετέφερε στo protionline.gr ο κ. Κουτρόπουλος, έχουν ως μπούσουλα τις αντίστοιχες περσινές στις οποίες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 2.000 καρναβαλιστές μικροί και μεγάλοι, ωστόσο φέτος το στοίχημα είναι να ανέβει ο πήχης ακόμη πιο ψηλά. Μάλιστα, εκτίμηση του κ. Κουτρόπουλου είναι ότι φέτος το Παιδικό Καρναβάλι θα πλαισιώσουν περισσότεροι από 3.000 μαθητές και γονείς.

΄΄Είναι βέβαιο ότι οι φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις του δήμου μας, στις οποίες πρωτοστατεί η Ένωση Γονέων, θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο τόσο σε έμπνευση και κέφι όσο και σε συμμετοχές΄΄, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων. Κάπως έτσι, στις τάξεις των Συλλόγων Γονέων από χθες βράδυ επικρατεί ένας… ξεσηκωμός ώστε να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν τα πιο ευφάνταστα γκρουπ. ΄΄Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι να στηρίξουν την προσπάθειά μας αυτή και οι επιχειρήσεις της περιοχής μας. Είναι βέβαιο ότι όλοι θα επωφεληθούν από αυτές τις εκδηλώσεις και κυρίως θα διασκεδάσουν και θα ξεδώσουν μικροί και μεγάλοι΄΄, πρόσθεσε ο κ. Κουτρόπουλος.

Τι θα περιλαμβάνουν

Σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν χθες βράδυ η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί, με εκκίνηση από την πλατεία Αγ. Λαύρας και κατάληξη την πλατεία Υψηλών Αλωνίων, εκεί όπου θα στηθεί μία μεγάλη γιορτή! Στις 29 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την κεφάτη νυχτερινή ποδαράτη διασχίζοντας κεντρικούς (και όχι μόνο) δρόμους της πόλης. Τέλος, την Κυριακή 1η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί και φέτος η εντυπωσιακή καύση του καρνάβαλου στο φάρο στην παραλία Αιγίου σε μία φαντασμαγορική βραδιά!

΄΄Στηριζόμενοι στο «κάθε χρόνο και καλύτερα» αλλά και στην πείρα που έχουμε από τις διοργανώσεις των προηγούμενων χρόνων, ευελπιστούμε ότι φέτος θα φτάσουμε πολύ ψηλά και οι εκδηλώσεις μας θα αποτελέσουν την αφορμή για να φανεί η περιοχή μας΄΄, πρόσθεσε ο κ. Κουτρόπουλος. Να σημειωθεί ότι στην χθεσινή συνάντηση ελήφθη απόφαση συμμετοχής των γκρουπ (όσων το επιθυμούν) και στις καρναβαλικές εκδηλώσεις άλλων δημοτικών ενοτήτων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr