background img
banner
banner

Στήριξη της κοινωνικής και πολιτιστικής δράσης του τόπου

ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» – ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΛΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΦΟΡΕΩΝ

Λαμβάνοντας υπόψη το καταστατικό του Συλλόγου που περιλαμβάνει προώθηση της κοινωνικής και πολιτιστικής δράσης της περιοχής αλλά και δεδομένης της έγνοιας του επικεφαλής Λάμπη Παπαδόπουλου και των μελών της για ό,τι έχει να κάνει με την Αιγιάλεια και τους ανθρώπους της, η υποψήφια για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου «Εμπορική Ενότητα» πραγματοποιεί σειρά από επαφές και λαμβάνει πρωτοβουλίες με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών σε όλους τους τομείς, στην περιοχή.

Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης, η «Εμπορική Ενότητα» διαμέσου του επικεφαλής και μελών της δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑΜΕΑ Αιγίου, που πραγματοποιήθηκε σε όμορφη ατμόσφαιρα στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου «Τέλης».

Κοντά στο Ε.Κ.Α.ΜΕ.

΄΄Ανταλλάξαμε ευχές με το προεδρείο, για την νέα χρονιά και υποσχεθήκαμε μέσω του επικεφαλής Λάμπη Παπαδόπουλου, γι’ ακόμα μια φορά πως θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες, με όποιο τρόπο μπορούμε, πιέζοντας και διεκδικώντας προς τους αρμόδιους, για να μπορέσει να επιτευχθεί το όραμα του ΕΚΑΜΕ… να βρουν τα παιδιά τη δική τους στέγη. Μάλιστα με ιδιαίτερη συγκίνηση ακούσαμε γι ακόμα μια φορά τον κ. Στεφανίδη να αναφέρεται στο όνομα του νέου χώρου που θα λέγεται «Μέγαρο»΄΄, αναφέρεται εκ μέρους της «Εμπορικής Ενότητας».
Επίσης, τονίζονται τα εξής; ΄΄Εμείς ως συνδυασμός και πάνω απ όλα ως άνθρωποι, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στα άτομα με ειδικές δεξιότητες, έχουμε δεσμευτεί σε κατ’ ιδίαν συνάντηση προς τον Πρόεδρο, του Ε.Κ.Α.ΜΕ. κ. Στεφανίδη πως θα είμαστε πάντα δίπλα τους έτσι ώστε όλοι μαζί να αποτελέσουμε μέλη του ολοκληρωμένου συνόλου μιας κοινωνίας πρωτίστως ανθρώπων που τους έχει όλους υπό τη σκέπη της!΄΄.

Συνάντηση με τη νεοσύστατη Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων

Αμέσως μετά, η «Εμπορική Ενότητα» συναντήθηκε με την υπό σύσταση Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας, στο πλαίσιο των συναντήσεων με φορείς που έχουν την ίδια αγωνία για το μέλλον της Αιγιάλειας! Το «παρών» έδωσαν από πλευράς ‘’Εμπορικής Ενότητας’’ ο επικεφαλής και τέως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάμπης Παπαδόπουλος και οι Αντώνης Αργυρόπουλος, Βασίλης Κερκελές, Νίκος Παναγόπουλος και Νικολέτα Χανδόλια. Από την υπό σύσταση Ομοσπονδία παρίσταντο οι Σταύρος Καραδημητρόπουλος, Νίκος Παπαδόπουλος, Θανάσης Μπαλτουμάς, Σπύρος Χριστόπουλος, Ολυμπία Ρούβαλη, Γεώργιος Ρόζος, Θανάσης Κόρδας.

΄΄Κοινός στόχος και πεποίθηση η ανάκαμψη της αγοράς, η προβολή των συλλόγων μας, η ανάδειξη της ιστορικότητας της περιοχής και των μνημείων μας με απώτερο σκοπό την προσέλκυση ξένου κόσμου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, λόγω της ιδιαίτερης γεωγραφικής μας θέσης (συνδυάζει βουνό-θάλασσα)΄΄, αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ευχήθηκε να ευοδωθούν οι στόχοι της υπό σύσταση Ομοσπονδίας και η προσπάθεια των συλλόγων της περιοχής μέσα από αυτή τη συνένωση, με απώτερο σκοπό να καταστεί ισχυρή, μέσα στις ομοσπονδίες. Ο προσωρινός πρόεδρος κ. Καραδημητρόπουλος τόνισε πως πρώτη φορά, μέλη εμπορικού Συλλόγου επισκέπτονται το Σύλλογο και μοιράζονται την κοινή αγωνία τους για το μέλλον της Αιγιάλειας! Μάλιστα ένα αναμνηστικό ημερολόγιο του συλλόγου Μελισσίων, παραδόθηκε στον επικεφαλής της ‘’Εμπορικής Ενότητας’’, με τις ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές του εμπορικού για καλή χρονιά 2020 και καλή συνεργασία! ΄΄Εμείς ως επερχόμενη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, ολοκληρώνοντας τη συνάντηση, δεσμευτήκαμε πως θα είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων, με σκοπό την οικονομική ανάκαμψη και ανάδειξη της Αιγιάλειας!΄΄, προσθέτει ο Λάμπης Παπαδόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr