background img
banner
banner

Στην Ακράτα το Σάββατο ο Παναιγιάλειος

ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕ ΚΕΡΑΥΝΟ Η ΘΥΕΛΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Για την Αιγείρα / Ακράτα, το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιγιάλειο στο γήπεδο Ακράτας, θα είναι μια ακόμα συνεχόμενη τοπική συνάντηση, ύστερα από το ισόπαλο 2-2 στα Καλάβρυτα. Για τους γηπεδούχους χαρακτηριστικό είναι το γεγονός της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία, αφού την θέση του Χριστόδουλου Γκρέκα αναπληρώνει τώρα ο Νίκος Ψυχογιάννης. Λάτρης της δουλειάς και της συχνής προπόνησης ο νέος τεχνικός της Αιγείρας / Ακράτας, βιάζεται να περάσει τα δικά του σχήματα και μηνύματα στην ομάδα, έχοντας μέχρι τώρα μόλις ένα επίσημο παιχνίδι (με τα Καλάβρυτα) στο ενεργητικό του.

Πάλι με διαιτητές εκτός νομού η Αιγείρα / Ακράτα

Τελείωσε η τιμωρία έδρας στην Αιγείρα / Ακράτα, συνεχίζεται όμως αυτή των διαιτητών. Η Επιτροπή διαιτησίας του νομού μας είχε προτείνει στην ΕΠΣΑ 4 αγωνιστικές χωρίς διαιτητές από την Αχαΐα, αύριο είναι η 3η φορά που θα «σφυρίξει» την ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας «τρίο» από άλλο νομό και να δούμε αν θα συνεχιστεί ή θα σταματήσει αυτό το …κακό, που επιβαρύνει την ομάδα και οικονομικά.

Συνεχόμενο ντέρμπι με αντίπαλο 4άδας η Θύελλα

Πολύ καλά τα πήγε στον προηγούμενο αγώνα του Δημοτικού Σταδίου η Θύελλα Αιγίου. Άξιζε ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Αετό Π. και το πήρε, θα δοκιμάσει πάλι την Κυριακή την τύχη της σε ένα ακόμα ντέρμπι, αντιμετωπίζοντας τον 2ο της βαθμολογίας Κεραυνό.

Θα απουσιάσει από την άμυνα της Θύελλας ο Μανέτας, με τον Κυριάκο Αθανασίου να ανακατεύει για μια ακόμα φορά την …τράπουλα, να βρει λύσεις σε πρόσωπα και θέσεις.

Για θετικό αποτέλεσμα στο Πετρωτό η Α.Ε.Κ.

Να πάρει πίσω κάποιους από τους χαμένους βαθμούς στην έδρα της, αλλά και να βελτιώσει την μέτρια εκτός έδρας στατιστική της, η ΑΕ Καλαβρύτων θα παραταχθεί στο γήπεδο Πετρωτού, για να πάρει κάτι από τον γηπεδούχο Ηρακλή. Νεοφώτιστοι οι αντίπαλοι στην Α΄ κατηγορία, πέρα από τις εμπειρίες και τις νέες γνωριμίες, χρειάζονται και πασχίζουν να συγκεντρώσουν βαθμούς, ώστε να επιβιώσουν και να διατηρηθούν στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία. Ο προπονητής της ΑΕ Καλαβρύτων Κωστής Βλάχος δεν κοιτάζει τα προβλήματα, αλλά την καλύτερη αξιοποίηση και στήσιμο του υπάρχοντος υλικού, ώστε η αποστολή να αναχωρήσει από το Πετρωτό, έχοντας στις αποσκευές και τους βαθμούς της νίκης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

  • Σάββατο 18/01 -15:00
  • Αιγείρα/Ακράτα – Παναιγιάλειος
  • Αετός Π. – ΑΠΣ Πάτραι: Καδδάς
  • Νίκη Πρ. – ΑΠΟ Αρόη: Μέρμηγκας
  • Κυριακή 19/01 -15:00
  • Θύελλα – Κεραυνός: Φωκάς
  • Άρης – Δαβουρλής: Καλύβας
  • Ηρακλής – Καλάβρυτα: Οικονόμου

Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr