background img
banner
banner

Στη Ναύπακτο η ετήσια εορταστική εκδήλωση της Σελέστε | ΦΩΤΟ

Η φετινή, θεσμοθετημένη πλέον, ετήσια εκδήλωση της Μικτής Ομάδας Επιλέκτων Σελέστε 2017 # Equal Team, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στην όμορφη Ναύπακτο, με εκλεκτούς καλεσμένους, προσωπικότητες του Γυναικείου και Ανδρικού Ποδοσφαίρου από όλη την Ελλάδα.

Προηγήθηκε η διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου Σελέστε # Equal Team VS Γιάννενα WFC # Equal Team, στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο, με νέα πρόσωπα στη σύνθεση της Σελέστε δύο μέλη του “Αθηνόδωρου”. Τον προπονητή Νίκο Τσιοφύλα και τον δρομέα μεγάλων αποστάσεων Δημήτρη Τασσόπουλο. Ακολούθησε τραπέζι στο Παραλιακό Κέντρο “ Σούσουρο” με live μουσική και τραγούδι από τα στελέχη της Σελέστε, Γιάννη Δελαπόρτα και Αλέκο Κότσαλο όπου κόπηκε και η πίττα του νέου έτους.

Παρόντες μεταξύ άλλων, ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ναυπακτίας κ. Τσουκαλάς, ο Πρόεδρος του Παπαχαραλάμπειου Σταδίου, Βετεράνος του Ναυπακτιακού Αστέρα, κ. Μίχος και ο Γενικός Διευθυντής του, κ. Καλφούτζος. Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ με τους προσκεκλημένους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά…


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr